Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezekiell

    veterán

    válasz pjen #34880 üzenetére

    Mert nem bőrben fogsz keresni elsősorban egy légúti betegséget. A 84 éves nőnek, akinek kimutatták a "bőréből" (egy tályogból btw), csak azért vettek mintát egyátalán a bőréből, mert ott tályogai voltak, és bőrgyógyászati tünetei.

    Érted, az agyvérzést se egy hasi ultrahanggal keresik :)

    Ez a "nem tudunk semmit" dolog meg elég csúnya csúsztatás a részedről már sokadjára: éppen eleget tudunk ahhoz, hogy biztonsággal kijelenthessük, hogy mi ez a szar, hogyan terjed ez a szar, és hogyan lehet lassítani/kordában tartani a járványt. Ez Átlagjóskának (neked és nekem) bőven elég tudás - az összes többi tudást/eredményt/hipotézist/akármit nekünk nem kell tudni, és nem is hasznos, ha ezeken pörög a nép (lásd média minden apró kutatási eredményt nagy dobra ver - minek?).

    Szóval bőven eleget tudunk ahhoz, hogy "legyőzzük" a Covidot, már csak alkalmazni kellene ezt a tudást - és itt vannak durva hiányosságok sok helyen.

    Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Új hozzászólás Aktív témák