Új hozzászólás Aktív témák

  • #75376384

    törölt tag

    válasz Parci #34337 üzenetére

    marmint azt is kell csokkenteni. sokszor latni, ezt az "ez az ossz szennyezes ekkora meg akkora szazaleka csak" ervet, amivel egy-egy tetelt probalnak meg elbagatelizalni, holott pont ez a lenyeg, hogy sok kicsi, sokra megy es elvileg ez lenne a tudatosabb eletmod alapja is. pl, ne egyel annyi hust, ne utazgass annyit, ha lehet potold massal a palmaolajat, ne csereld evente a telefonod, keruld a "fast fashiont".
    itt felenk van par nagyobb marka, aki repceolajat hasznal, amit itt termelnek meg, pl chips es ovomaltine. dragabb, mint a "sima" cuccok, meg mennyivel, de inkabb veszek ilyet. nem beszelve arrol, hogy nem kell belole annyit enni es akkor nem lesz zavaro az ara sem.

    vagy ott van, ami felett nem terek napirendre, pl milyen kurva sokat esznek magyarorszagon az emberek. en amiota kikoltoztem sokkal kevesebbet eszem (ugye kisebb labnyom) es tobbet mozgok (nem utazas, hanem helyben), de basszus megvagyok igy is. aztan nem beszelve arrol, hogy mekkora terhet raknak ezzel az eu-re stbstb.

    na de ez mar nagyon off.

Új hozzászólás Aktív témák