Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezekiell

    veterán

    válasz Asbee #33100 üzenetére

    Nézd, azért mert itt Magyarországon mi jól állunk perpill, az nem azt jelenti, hogy a vírus "túl van fújva". Körülöttünk minden országban nőnek az esetszámok, Romániában is már napi 1000 feletti (életbe is lépett a karanténtörvény), mindenki szigorít/zár, az USAban akkor szopás van hogy "öröm nézni", stb.

    Miért van nálunk kevés eset? Vszeg sok tényező okozza, de igazából nem is lényeg. A lényeg az, hogy ez így is maradjon, azt pedig a szakemberek által fontosnak ítélt intézkedésekkel lehet elérni: maszkhordás, 0 tömegrendezvény, távolságtartás, beutazások szigorítása.

    Maszkot baszik hodani a fél ország. Most nincs belőle nagy baj - még. Amikor meg lesz, mert nőnek az esetszámok, és már nem megelőzésre kell a maszk, hanem kordábantartásra - na akkor fogunk rábaszni, mert ugyanúgy nem fogják hordani az emberek, mert Átlag Józsi nem fogja ezt a különbséget megérteni.

    Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Új hozzászólás Aktív témák