Új hozzászólás Aktív témák

  • Asbee

    veterán

    Érdekes arról senki nem beszél, hogy a nagy rekord számok ellenére a kritikus esetek ugyanúgy 1% on vannak, a halálozás csökkent 7% ra. Persze ezeknem nincs olyan média értéke. Annyira átlátszóan már most szépen készítik fel a népet a második hullámra, mintha annak igenis jönnie kellene....
    És még mindig nem vagyok vírus tagadó, maszk ellenes és stb...Kell az óvatosság....
    Volt pár nyugis hét, jöttek-jönnek az új infók. Olaszoknál valami durvább törzs lehetett, egyre több helyről derül ki előbb ottvolt a vírus (ami teljesen logikus). Ezért is jutott be egészségügyekbe és ott tarolt.
    Mégis fennkell tartani a veszélyes korona hangulatot. Már akit még érdekel a téma... Érdekes a németek nem hisztiztek a húsgyár miatt, gyorsan helyben “megfogták”.
    Osztrák orvossal beszélgettem a napokban, ő is kórházban kapta el és hurcolta haza a családba. A 81 éves nagymama is megúszta komolyabb tünetek nélkül. Ilyenekről sem gyakran olvasni. Egyébként ő is úgy vélekedik , hogy az egészségügyek, nyugdíjasotthonok a fő gócpontok. Egyszerűen túl későn figyeltek fel a vírusra. Kerülni kell a nagy tömegeket, főleg zárt helyen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák