Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz Ezekiell #29140 üzenetére

    Amugy ez nem csak jarvanyugyi tema. Akit nem erint megelhetesi szinten a lezaras, az maskepp ertekeli ezt a virushelyzetet, mint akit elkapott a lezaras. Aki munkanelkuli lett es nincs penze semmire, vagy egzisztencialis problemai vannak, azt nagyon nem erdekli mar igy lassan 3 honappal a virus megjelenese utan, hogy megfertozodik egy-ket ember. Neki munka kell es penz.

    A politikusnak dontenie kell. Es ehhez hozzatartozik a lazitas, akar a maszk kotelezo hordasanak az elhagyasa is. Neked nem tetszik, hordjal maszkot, fertotlenits, csereld a ruhad mindig ha hazaersz, maradj otthon (mert megteheted), stb. De ne kotelezz ra engem es sok mas embert. Mert ha most kotelezed oket, akkor a kovetkezo hullamnal meg tobben fognak tiltakozni ellene, mert most nem latod az elonyet a maszkhordasnak.

    Na megyek is egyet enni egy etterembe maszk nelkul!!!

    ps.: en tok jol elvagyok amugy, rengeteg penzt megsporoltam, nem kell uzleti utakra mennem, nem kell minden nap beutaznom az irodaba, nem csokkent a berem, munkahelyem atombiztos. De azert vannak joparan akiknek nem ilyen jo a helyzetuk.

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák