Új hozzászólás Aktív témák

  • Sped

    aktív tag

    válasz Ezekiell #26732 üzenetére

    Jajj annyira tudtam hogy ez az érv jön.
    Az, hogy ki hogyan él, mit eszik, mozog-e vagy sem, összefügg azzal, hogy milyen kilátásai vannak egy rákos megbetegedés vagy fertőző betegség esetén. Majdnem mindegy, hogy azért leszel rákos, mert egész nap gyorskaját eszel 8 óra ülőmunka mellett, vagy elkapsz egy vírust, ami ellen a szervezeted nem tud elég hatékonyan küzdeni és belehalsz a szövődményeibe. Ha többet tettél volna magadért, mindkét esetben nagyobb esélyekkel számolhattál volna. De nálunk nemzeti sport az alkoholizmus, a dohányzás, most talán a kerékpározás kap egy löketet de egyébként a focin kívül a sport leszarva nem folytatom mert offtopik.

    Nem tudjuk, hol és hogyan fertőződnek meg az emberek. Amit tudunk, hogy kórházakban és idős otthonokban igen és nagy számban. Meg az elején amikor még követhetőnek látszott (akkor sem volt az, csak a kevés esetszám miatt volt erre idő és lehetőség), tudni lehetett, kik és honnan hozták magukkal. De az intézményi terjedés látszik a legvalószínűbbnek. Tehát annak, hogy én egy Lidl-ös bevásárlás során összeszedem a Covidot, nem nagyobb a valószínűsége, minthogy összeszedek egy náthát vagy influenzát. Ez utóbbiak se érdekeltek eddig sem. Ráadásul most a kötelező maszk miatt még ezeket se tudom elkapni, nem mintha sajnálnám persze, csak annyira valószínűtlen ez az egész, hogy nem is érdemes ezzel foglalkozni.

    (#26734) ollie Pontosan. Mondjuk az IKEA 500 embert enged csak be, de annak meg az ő szempontjukból semmi értelme, szerintem a havi rezsijüket nem termelik ki. De ők tudják... mondjuk legalább kényelmesen lehet bolyongani. :) De önmagában a 3-ig való nyitvatartás egészen elviselhetetlen. Ennek remélem nagyon hamar véget vetnek, semmi értelme.

    IndyCar Series - Real Racing, Real Sport

Új hozzászólás Aktív témák