Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    válasz radi8tor #25023 üzenetére

    Mint ahogy sokan mások, én sem láttam a családom, a barátaim, alapvetően szinte embert sem a feleségemen és a gyerekemen kívül két hónapja (khm, illetve bullshit, dehogynem láttam, napi nettó 1-2 óra mindig elmegy a "családdal" skypeon és minden hétvégén online sörözés van a cimborákkal, nehogy megmagyarázzuk már hogy jajj, szegény kocka fiatalok semmit nem hallottak egymásról azóta).

    Amúgy igen, én is ezt csinálnám ha most érettségiznék. És a statisztikában sem fog megjelenni az a néhány plusz fertőzés, amit az egész országban így szednek most össze/visznek haza. Csak annyit akarok mondani, hogy szerintem senki nem sajnált senkitől semmit, tényközlés volt, tessék galéria: ölelkezés, maszk nélküli tobzódás.

    --
    Kína témára: 9gag-en volt valami meme erről, valami ilyesmi hogy "Kína a hibás az egész koronavírusért és annak következményeiért". 2 perccel később: "Áh, igaz hogy nincs szükségem erre a ***ra de 3 dollárral olcsóbb wish/alin/GB-en és ingyen van a szállítás, kibírom amíg ideér 5 hét alatt, megveszem".

    Vicces hogy itt a fórumon is vannak erre szakosodott topicok.

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák