Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz Fire/SOUL/CD #20630 üzenetére

    Egész másról írtam. A lényege a következő volt:

    Nem tudjuk, hogy ki, mikor, mit és miért mondott az operatív csoporton belül. Ettől kezdve teljesen hihetetlen, hiteltelen az amit hallunk az operatív törzs tájékoztatóján. A május 3.-ai csúcs hangoztatása pedig röhejes. Kik, milyen modellel és milyen adatokkal számolva hozták ezt ki? Erre is válaszolj, ha védeni akarod az álláspontodat. Amit linkeltél az csak a "kik" kérdésre adnak választ, a többire nem, persze ezt is csak hisszük, hogy ezek számolták, mert a bejelentéskor ez nem hangzott el.

    Hiába van szakértő gárda az önmagában semmit nem ér, ha nem ismerjük azt, hogy ki, mikor, mit, miért állított és hogyan, milyen adatokból kiindulva jutott az eredményre. A Legjobb tudományos lapokban is csak olyan állítások jelenhetnek meg ami bizonyított és ott vannak a hivatkozások, a módszer, az adatok és a számítás levezetése is.

    Ha Orbán kizárólag csak Nobel díjasokat alkalmazna, de így kommunikálna ahogy, akkor is ezt mondanám. Ellenőrizhetetlen információ az ellenőrizhetetlen információ, magyarul semmi, csak duma.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák