Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Rive #1939 üzenetére

    +1. Öregedő ország Olaszország, de azért nincs arányaiban 10+x több 80+-os ember, mint pl D-Koreában. Azaz ennyi halálesethez - illetve ilyen mértékű nemzetközi széthordáshoz jóval több fertőzött kell, mint a ma publikált 10ezer. Szimplán ennyit bírnak tesztelni.

    #1937: szuper diagram, annyival lehet még tetézni, hogy a járványvédelmi intézkedésekkel időt nyer az egészségügy pl átcsoportosításokra, kórházépítésre és úgy általában jelentős kapacitásnövelésre. Azaz az "eü rendszer teherbíróképessége" egyenes nem idióta vezetés esetén nem konstans, hanem a probléma realizálásától indulóan emelkedik, és érdemi járványvédelmi intézkedések esetén nem omlik össze. Ezt a lehetőséget a kontinentális EU elb.szta, bár az olaszokon kívüli nagy országoknak, mint pl Német és Franciao, ahol óriási EÜ kapacitástartalékok vannak még lehet szerencséjük. Az olaszoknak reszeltek, amit a Vuhan-ban tapasztaltnál is magasabb napi halálesetek száma is jelez.

    #1946: a nemzeti gárda USA tartalékos hadserege, elvileg ugyanazok a kiképzési elvárások, mint a tengerészgyalogságnál. Vicces neve van a nagyfőnöknek:))

    [ Szerkesztve ]

    Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.

Új hozzászólás Aktív témák