Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Csatravi #19182 üzenetére

    Most is az végzi... legjobb barátom édesanyját majd egy hétig zavarták haza, hogy biztos gyomorrontás... amíg nincs - tesztje nincs UH, majd nagy nehezen legalább vérvételre elküldték aminek az eredményét szintén alig tudták megszerezni... ezek után találták méltónak a beteget vakbélgyulladással beküldeni a kórházba műtétre... ;)

    Honvédben pedig 3 év alatt 3x alkalommal "siklottak" el a 1x-2x-es igen 10-en 20-on értékes cukrok mellett apámnak, sérvműtétnél, influenzánál ami a fülre ment, motoros csúszás utáni vérvételnél SEM ÉRDEKELTE őket. Majd mikor szinte bekomálva bevitte anyám az ügyeletre közölte Zacher mester túllihegi a dolgo... 31-es cukrot mértek neki éhgyomrira* csoda, hogy él és nincs szövődménye az elgyengült hajszálereken(ujjak) kívül.
    *amit akkor voltak hajlandóak legalább megmérni amikor anyámmal nagyon finom stílusban jeleztük akkor ezt most vagy kivizsgálják miért papír fehér és vékony a bőre és van ájúlás határon vagy már a jövőhéten találkozunk az idézés után, mert pénz is és idő is lesz pereskedni foglalkozás körében elkövetett szándékos veszélyeztetés miatt.

    Ezek után töltött 3 hetet bent egy haldoklóval (öreg bácsi 2-3 óránként volt pelenka csere majd ~2,5 hét után elment) egy teremben ketten mondani se kell valakivel akivel az ötvenes évei elején közlik cukros lesz azt se tudja mi lesz majd beteszik a haldokló mellé azt lelkileg milyen állapotba helyezi a szituáció... majd nővérke két üres korteremmel a háttérben csak csúsztatás ellenében hajlandó áttenni máshova... és erre közlik "a kollégák elsiklottak az évek során ezen cukor értékek fölött"

    Nem ezeket a k*vákat nem b*ák még elég keményen... :N Közel sem és akkor nyekeregnek most is az egyszeri anyagi támogatáson is... :W :W

    Vállalták, amíg a dolgukat nem végzi el a többségük addig viseljék a körülményt pont mint ahogy a szintén elszenvedő betegek is... tisztelet a kivételnek.

    mod.: elhiszem én, hogy elkeserítő a helyzet... komolyan. De akkor ne belefáradva dolgozzon tovább hanem képezze át magát és hagyja ott a pályát ha meg nem akkor végezze a munkáját megfelelő minőségben.

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák