Új hozzászólás Aktív témák

  • envagyok

    veterán

    válasz Viktor0610 #1635 üzenetére

    Egyáltalán nem hülyeség.
    Próbálom úgy fogalmazni, hogy ne kelljen kitörölni megint.
    Alapszabály: Sose azt nézd mit mondanak mások, hanem hogy mit tesznek. Úgy derül ki az igazság.
    -Szajkózzák hogy mindent megtesznek, közben a valóság: már 2 szomszédos országban bezárták a fertőzést legjobban közvetítő közösségeket (iskolák, óvodák stb), itthon semmi. Akinek van gyereke, tudja jól, hogy 1-2 nap alatt az egész sulin átszalad egy influenza. Szóval elég egy koronás kisgyerek, 3 napon belül minden családba eljut.
    -Hetekig semmilyen védekezés nem volt. Olvasd a cikkeket, olaszból jött újságírók jelentkeztek tesztre, elhajtották őket a búsba. Itt a faluban jött lázasan köhögve múlt héten Észak Olaszországból egy volt osztálytársam, le se szarták, önként vállalt otthoni karantént.
    -A magyar kórházakról annyit hogy a kisfiam volt lázgörcs-el körházban szilveszterkor, 1 hét múlva kiengedték, pedig még voltak tünetek, és másnap mehettünk vissza 1 hétre, mert a kórházban elkapott valami szarságot. Apám pár éve rosszul lett, eldőlt és nem bírt felállni, 8 órába telt mire végre elvitte végre a mentő többszöri hívásra (rokkantnyugdíjas). Első alkalommal kijöttek felültették a padlón nekidöntve a fotelnek, és elmentek úgy, hogy nem tudott lábra állni. Mikor nagy nehezen bekerült, lefektették, és az égvilágon semmit se csináltak vele, ott voltam, láttam. Másnap meghalt.
    - Ehhez hozzá kell tenni, hogy nyugdíjválságban van az ország, kb 10-20 év múlva, mikor a ratkó korszak gyerekdömpingje nyugdíjba megy, katasztrófális következményei lesznek annak, hogy nem lesz ki fizesse a sok nyugdíjast.

    Ezek mind tények, szerintem nem moderálandó dolgok.
    Szépen össze kell adni ezeket a tényeket, és kicsit elgondolkodni rajta.

    [ Szerkesztve ]

    Keresek 3dfx és régi ATI, Nvidia videókártyákat, Gravis, Creative hangkártyákat!

Új hozzászólás Aktív témák