Új hozzászólás Aktív témák

  • Memmaao

    addikt

    válasz Rive #15723 üzenetére

    Nagypofàjú fajta?? Bocs, mi volt benne a nagypofàjú?? Hogy tényszerű adatokat közöltem? Bocs, de én ott állok napi 12 órát, ffp2 masszkkal a fejemen, (mert ffp3 már nem jutott, nincs), a covid gyanús beteg feje felett és ellátom! Ha strokeja van, ha infarktusa, ha vesegörcse, vagy ha covid gyanú miatt hozza a mentő! Aztán este hazamegyek a 3 gyerekemhez meg a feleségemhez, kvázi lezsilipelek az előszobában, aztán dög fáradtan, de segítek otthon, ahol tudok. Közben azt olvasom, hogy valaki vagy teljesen felelőtlen, vagy túltolja itt a riogatást. Te is az élvonalban vagy jelen esetben? Te is naponta látod el a betegeket? Vagy csak beszólni tudsz? Miért zavar, hogy én azt is féltem, aki mindenét elveszíti a járvány gazdasági következményei miatt?
    #Dyingsoul: Ezt nem lehet matematikai módszerrel megsaccolni jelen helyzetben az össz haláleset és a már lezárt esetek alapján! Ahogy az Kékes525 is tökéletesen leírta az előbb. Jelenleg az össz haláleset fix, azt visszacsinálni nem lehet, arra érzékeny szervezet kb 6 nap alatt meghal ARDSben. A kigyógyulàst sokkal lassabb idő kijelenteni. Kell hozzá 3 db felszabadító negatív teszt, és nem ritkán 40 nap feletti a hordozási idő, így jelenleg nyilván nincs a kettő arányban. Még egyszer leírom, csak akkor kapnánk pontos képet, ha pár év múlva a teljes emberiség IgG szintjét megnéznénk! 400e fő magyar halottal riogatni továbbra is legalább annyira etikátlan, mint sz@rni az egészre! Orvosként csak annyit javasolhatok, mindenki tartsa a szociális távolságot, mission rendszeresen kezet, és ha bármi vírus fertőzésre utaló panasza van ( legritkább a betegek közt a magas láz és az alsó légúti panasz, akiket kiszurtunk, a legtöbb esetben enyhe hőemelkedés,.mellkasi discomfort, e yhe fejfájás, szapora szívdobogás, laza széklet volt - ami kb bármi lehet aki vírus...) , ne menjen közösségbe. Ha maszkot visel, ne taperolja az arcát, a maszk külső felét!
    És igen, sajnos igaz, hogy a losz@r lenne a legjobb a vírus ellen. Mert ha béke és vele a.kezed, tuti nem nyúlsz az arcodhoz, éves előtt alaposan kezet mosol, és 2m közeledve nem.mwgy senki. Béke!

    [ Szerkesztve ]

    My name is Bond, James... Dean.

Új hozzászólás Aktív témák