Új hozzászólás Aktív témák

  • Sátán44

    addikt

    Éjfél előtt 3 perccel lemondtam az augusztusra tervezett családi nyaralásunkat. Nagyon sokat rágódtunk rajta, de észérvekkel meghoztuk a döntést. Tudomásul vettük a bánatpénz megfizetését. Párommal mindkettőnknek 2 állása van (volt). Csütörtökön a 2. munkahelyén kettő választási lehetőséget kapott, munkanélküli, vagy fizetés nélküli szabadság. Nekem jelenleg még megvan mindkét állásom, de augusztusig bármi lehet. Elkaphatom a vírust-elpatkolok, munkanélküli lehetek, mint oly sok ember mostanság. Az euro nyárra sztem eléri a 400Ft-ot, ami szintén nem volt bekalkulálva. Mallorca volt a cél, ahol jelenleg sziget volta miatt kis létszámú a fertőzöttek száma. Nyáron megindul a nyaralni vágyó népáradat és egyáltalán nem éreznénk felhőtlenül nyugodtnak magunkat.
    Mo-n a munka nélkül maradt emberek meghúzzák a nadrágszíjat és elkezdik a kintlévőségeiket behajtani pl: nyaralásra befizetett pénzek. Egy darabig menni fognak a kifizetések, de nincs biztosítva, hogy mindenki visszakapja a pénzét.
    Egy utolsó momentum: Questor, Thomas Cook

    Szeretném kiemelni, hogy nem roigatásnak szántam e pár soromat, csak saját döntésünk miértjét vezettem le. Család barátainkkal utaztunk volna, de ők továbbra is hisznek benne, hogy nyárra ez a vírus lecseng és minden visszaáll a régibe. Remélem nekik lesz igazuk és nem nekem!

    Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)

Új hozzászólás Aktív témák