Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Csatravi #12368 üzenetére

    Ne haragudj, de attól, hogy én mekkora paraszt vagyok és Te egyetlen helyet jó ismersz eü oldalról, úgy érzed ezek alapján a teljes magyar eü-ről hitelesebb képet formálhatsz, mint mások, akik mondjuk csak betegként ill családtagként nem ennyire pozitív tapasztalatokkal bírnak?

    Aham. Ezek szerint, akik úgy érzik, nem igazán vették emberszámba sem őket a magyar eü egyes intézményeiben, ezek mind parasztok? Vagy csak azok a parasztok, akik erről beszélnek?

    Újra mondom, nem általánosítottam, de ezt gondolom a vörös köd miatt nem is nagyon értelmezted. Nekem az eü dolgozókkal kapcsolatos meglátásom régóta az, hogy amit csinálnak, azt qrvára meg kell fizetni, mert ha nem ezt teszi egy rendszer, akkor nem tartja fontosnak az emberek egészségét. Ebben persze az a lehetőség is adott, hogy a nem oda valókat viszont ki lehet takarítani a rendszerből. De gyanítom ezzel sem értesz egyet.

    Abban a konkrét esetben egyébként, ami miatt kicsit mérges vagyok, több eü intézményben előfordultunk és láttam valóban lelkiismeretes dolgozókat, de ettől még a rossz megmarad az emberben, magyarázhatsz Te napestig meg parasztozhatsz. Azt kívánom, ne kerülj olyan helyzetbe, amitől megváltozna ez az oszágos rálátásod és ne kövesd végig, hogyan is lesz eggyel kevesebb a lázlapok száma!

Új hozzászólás Aktív témák