Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz t72killer #119003 üzenetére

    "Az omikront terjesztik a 3x oltottak is veszettül, nincs óriási előny a 2x oltotthoz képest."
    Nem az van, hogy a két oltás nem véd a fertőzéstől, a három meg frissen akár 70%+, de még három hónaposan is legalább 40%? (Nem pont te linkeltél ilyen cikkeket?) Vagy ez a biztonsági öves logika (a szomszéd bekötötte magát, mégis meghalt, azaz az öv teljesen felesleges?))

    "Sorry, ha 99.9999%-ban védve vagyok, akkor már csak a 2-3 nap láz+ízületi fájdalmat se kérem, ami egy x+1. dózissal jár, nen vagypk időmilliomos."
    Mert fiatal vagy. De abból indultunk, hogy nem az érdekes, hogy te védve vagy-e, hanem hogy milyen valószínűséggel adod tovább a fertőzést. (Minap volt, hogy a (covid) többlethalálozás 99%-a 40+-os korosztálynak jutott, annak a 75%-a pedig a 65+-osnak. Oké, fiatal vagy, nem izgat, oldják meg. De gondolom akkor az sem zavar, hogy a 40+-os korosztály meg azt mondja, hogy őt meg a globális felmelegedés nem izgatja (hol lesz akkor ő már...), szóval továbbra is dízellel jár, minden nap steak-et eszik, és mindenkit leszavaz, aki megpróbálja bezáratni a szénbányákat.)

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák