Új hozzászólás Aktív témák

  • #16695808

    törölt tag

    válasz BalanceR #112019 üzenetére

    Maradjunk annyiban hogy mindenki környezetébe halnak meg emberek vagy azért mert öregek vagy azért mert betegek vagy azért mert oltottak vagy épp nem azok. Felesleges ezeket taglalni. Nem vezet sehova.
    Milliós populációban lehetne trendet figyelni, de ez úgy látom valahogy nem akar összeállni sehogy sem. (Azt sem sikerül bizonyítani hogy mind meghalunk meg azt sem hogy senki sem )
    Maradjuk annyiban hogy ez egy vírus (mint minden másik) és van aki belehal van aki meg sem érzi (jelzem ez utóbbi a jókora többség)
    De azért ez nem egy mind meghalunk ebola az biztos. Kicsit úgy gondolom tavaly márciusban mindenkit sikerül úgy beszaratni (engem is) hogy ez egy ebola szintű vírus… és hát mivel nincs így … nehéz ezt megemészteni annak aki nem képes változtatni a véleményén mert azt az egója nem tudja elviselni … nos ők ha törik ha szakad akkor is azt fogják szajkozni hogy “mind megdöglötök csak mi éljük túl mert mi oltattunk és okosabbak voltunk”
    Ha meg már oltottak akkor meg nehezebb esetleg azt megemészteni (legtöbbeknek nem is sikerül) hogy kiderül hogy a másik aki csak átesett rajta esetleg ( van ilyen sok) sokkal vedettebb lehet náluk.
    A legnehezebb saját korábbi meggyőződésünk ellenében a tényekkel szembesülni, ami nem feltétlen az amit előtte gondoltunk a világról.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák