Új hozzászólás Aktív témák

  • kwzatz

    őstag

    válasz #20749568 #110641 üzenetére

    A legszörnyűbb az, hogy most égette szénné magát a kamuhírrel, aminek bedőlt (miközben állandóan konteósokról papol, akik FB-on megosztott kamuhíreket hisznek el), de még mindig lapátolja magára a földet. Zéró önreflexió. :D

    syberia: Megmondom őszintén, nem néztem utána a tanulmányoknak az Ivermectinről, nem is tudok sem mellette sem ellene érvelni jelenleg, de valójában a hírek kapcsán ez lényegtelen. Már elég régóta olvasom itt-ott a lejáratókampányt (azért az ilyen banális propagandát nem nehéz kiszúrni, max. csak néhányaknak :D ), de ez az első alkalom, amikor igazán kibújt a szög a zsákból. A Rolling Stone mellett a Guardiannak, BBC-nek, stb. is frissítenie kellett a cikket. Vicces, hogy az MSNBC riporternőjének (Rachel Maddow) már napok óta fent van a twitterbejegyzés, amit tömegek látnak (10,5 millió követője van, 20 ezer komment van a bejegyzésen ), de ilyenkor a Twitter fact checkje valamiért, rejtélyes módon nem működik. Kérdezgetik is néhányan a kommentekben, hogy ez miért van még mindig így fent változatlan formában.
    Elég csak abba belegondolni, hogy kb. 5 perc lett volna felhívni a kórházat és tisztázni velük a dolgot, mielőtt mindenki publikálja ezeket a cikkeket, és ezt sem a Guardiantól, sem a BBC-től, sem az MSNBC-től stb. senki nem tette meg. Ahogy te is írod: Vajon miért?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák