Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz lacafaca #107047 üzenetére

    Hallod te egyszerűen nem látod a nagy képet.

    Összefoglalom neked utoljára, hogy mi van :
    Tegyük fel, hogy most otthon vagy a gép előtt, nem tudom hol vagy, de tegyük fel. Tehát :

    Otthon ülsz egy házban, amit a társadalom többi szereplője épített meg, a társadalom többi szereplője biztosította hozzá az alapanyagot, ez a ház rajta van egy telken ami SOSEM lesz a tied, mert földet csak "bizonyos értelemben" birtokolhatsz. A telek amin a házad áll az államé, a termőföld amin termelsz szintén az államé. Minden, az országhatáron belül található négyzetmilliméter az állam szuverén tulajdona. Ebben a házban vagy vezetékes vizet használsz, amit állam biztosít neked és számláz ki, vagy kútvizet ami szintén az állam tulajdona, mert a talajban lévő víz az állam tulajdona, ahogy házat is azért nem építhetsz 30 méter magasat, mert egy bizonyos magasságtól a LEVEGŐ FELETTED is az állam tulajdona. Ha az áramot nem vezetékesen hozod, hanem napelemről, akkor szintén a társadalom biztosította az áramot , aki a napelemet neked legyártotta. Ülsz a gép előtt, amit tőled 10.000 kilométerre dolgozó mérnökök és robotok biztosítanak neked és spameled tele prohardvert azon az interneten keresztül, amit az állam és a társadalom többi szereplője biztosít neked. Ha bekapcsolod a TV-t ugyan ez, ha a rádiót, ugyan ez. Az újságot nyomdában nyomják, benne a cikkeket más emberek írják , akiknek ez a munkájuk.

    Nemhogy nem vagy független a társadalomtól, nem is lennél rá képes, mert semmid sincs. Minden, amiről azt hiszed a tied, az vagy egy bérlemény vagy egy szolgáltatás. Semmi sem a tied , olyan értelemben ahogy te itt próbálod előadni nem létezik tulajdonjog. Ha az állam ki akar baszni veled , elveszi az állampolgárságod és onnantól majd állsz 93.000 km2 közepén, ahol belül lenni nincs is jogod, de elhagyni azt sincs jogod. Pontosan, de halál pontosan ugyan annyira ki vagy szolgáltatva a rendszernek mint mi, csak mi megértettük, hogy esélytelen ezen kívül helyezni magunkat, te meg nem. Ezért mi próbáljuk a rendszeren belül kitolni a korlátainkat ameddig tudjuk, te meg szűkíted össze, csak annyira nem érted a rendszert, hogy ezt nem látod be.

    Ha majd elmész egy lakatlan szigetre meztelenül és a vizet növényekből facsarod, az élelmet gyűjtögeted és egy kővel reszelgetett faággal vadászol majd azt eszed és ennyiből áll az élet , se ruha se adó, se net se áram, se ágy se párna , se telefon, se autó , se orvos , se gyógyszer , se pálinka , sem cipő, pékség , pénz , számítógép, esernyő , szappan , villa , zsebkendő , semmi , na majd akkor küldjél füstjeleket hogy te milyen rohadt független vagy. Addig meg pont ugyan úgy függsz mint mi. Azt kéne látnod már, hogy konkrétan te azért lehetsz ezen a bolygón (nem zalába, a bolygón) , mert ezt bizonyos emberek neked jelenleg megengedik.

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák