Új hozzászólás Aktív témák

  • Depression

    veterán

    válasz Kékes525 #10521 üzenetére

    Bocsi, kicsit nyers leszek: ha nekem is jönne minden hónapban pénz, ha otthon vagyok, ki sem mozdulnék. Helyette járok be 300 társammal a gyárba minden nap, hogy másoknak a napi szükségletét ki tudjuk elégíteni.
    De mivel nem kell lakáshitelt, vagy bármilyen más hitelt fizetni, ezért sorra mondanak fel, meg mennek táppénzre.

    Más: a kínai adatok vicc kategória: komolyan, ki az, aki elhiszi, hogy Vuhanból elfertőzik az egész világot, egy olyan helyről, ahonnan átszállás nélkül nem jutsz ki az országból, de ott az országon belül nem terjedt el?
    Most meg az egész világ Kínából vásárol maszkokat, teszteket, stb., 10x-es áron. Szerintem Tramplee is úgy volt vele, hogy engedjük szabadjára, kevesebb nyugdíjat kell fizetni, és baromira gyorsan túl lesz rajta az ország, mert a fiatalokat alig érinti, és immunisak lesznek, az idősek nagy része meg meghal, ha nincs pénze orvosokra. Most van egy kis botrány, de nézzétek meg, hogy megint a Kína és az USA fog kijutni nyertes helyzetben ebből. Ez nem összeesküvés elmélet, hanem érzelmek nélküli matek.
    Továbbá, ha a görbét nézzük, ha az első fertőzöttet megfogjuk, és azonnal bevezetünk minden stop intézkedést, akkor az első helyét az intézkedések leállítását, vagy figyelmen kívűl hagyását követően átveszi valaki más, azaz a sz.rnak egy pofon volt minden intézkedés, mert előlről kezdődik minden.
    Nehogy valaki magára vegye, egy ember halála tragédia, 1m-é statisztika. Szigorúan gazdasági szempontból írtam. Nálam sokkal nagyobb pszichopaták vannak vannak a kormyányok tanácsadói között.
    Én is ápolom a cukorbeteg, rokkant anyósomat minden nap, nekem is tragédia lenne, ha valami baja esne, ezért betartok minden lehetséges védekezést, és közelébe sem megyek. Bár magamban meg vágyok arra, hogy tünetmentesen átvészeljem minél hamarabb. Írtam is, hogy vannak tüneteim, de teszt híján ez lehet influenza, vagy sima megfázás is.

    [ Szerkesztve ]

    Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.

Új hozzászólás Aktív témák