Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz radi8tor #105868 üzenetére

    Én is azt hittem, hogy ma több emberen lesz még maszk. Egyrészt gondoltam, hogy vannak azért néhányan, akik még nem értesültek róla, másrészt úgy gondoltam, hogy lesznek bőven, akik még félnek és azért.

    De nem így volt. Nemrég értünk haza a soroksári Decathlonból és direkt figyeltem, 5 emberen volt maszk és tele volt a Decathlon. Úgy látszik tévedtem a félelemmel kapcsolatban.

    Gsx-rr: Azért a ló túloldalára se essünk át. Eddig azon ölték egymást az emberek, hogy a másikon miért nincs maszk. Most majd abba kössenek bele akin van ilyen hülyeségekkel, hogy biztos azért van rajta mert beteg és húzzon arrébb? :U

    Nekem aztán teljesen mindegy ki hord, ki nem jelenleg. Ha valaki halálfélelemben lép ki az utcára 3 maszkban engem az sem zavar egyáltalán. Mindaddig, amíg nem kezd el hitet téríteni, vagy ezen pörögni. Én békén hagyok mást, más is hagyjon békén és ennyi. Nem kell itt a fordított feszkó most.

    kolopele: "Az, hogy most dobálja le mindenki a maszkokat, akik nagy eséllyel be sem oltatták magukat? Én ezt nem félelemnek hívnám, van erre erősebb kifejezés is."

    Jajj ne már! Te meg leszel a másik csoport (mint fentebb Gsx-rr ellentéte), hogy akin nem lesz maszk az biztosan be sem oltotta magát?
    Értem. Tehát akkor a Dechatlonban a rakás ember (szerintem voltak vagy 80-100-an) azok nagyrészt vírustagadó antivaxxerek mert ledobták a maszkot, miután eltörölték a korlátozást? Ezt ugye Te sem gondolod komolyan?

    Elég nagy összegben mernék fogadni rá, hogy az ott látott ~100 ember nagyobb részében volt oltás, mint nem...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák