Új hozzászólás Aktív témák

  • Disk4mat

    csendes tag

    válasz Wn2tl #103013 üzenetére

    "Ez a magyar vakcina rosszabb, mint bármelyik harmadik világbeli cucc. Rajtunk akarnak kísérletezni úgy a vakcinával, hogy még előállítási, gyártási tapasztalat és rutin sincs." :DDD Gyújtsuk fel, mint az indiaiak az 5G tornyokat!

    Igen, majd összeül pár fehér köpenyes öreg a lombik felett és öntögetik össze a fénylő folyadékokat, aztán lekötözik az embereket, és beadják... Ez max. rajzfilmekben működik így. Meg Laca mesevilágában
    Szabadalmakat, patenteket fogunk venni, rutinokat, és eljárás módokat, valószínűleg kínától, ha valóban a klasszikus elölt vírus alapú gyár lesz, és annyiban fog eltérni a kínaitól, hogy itt készül nálunk. Lesz egy generic, aminek lesz egy magyarországon készült verziója más néven forgalomba hozva.
    Mintha vennénk egy csomag legót, és hozzá az összerakási útmutatót. A minőségellenőrzés, gyártás felügyelet mind EU szabvány, és kb. gyártjuk a Sino-t HunVac néven. A Magyar szakemberek, operátorok, természetesen szigorú vizsgákon, képzéseken vesznek részt. Hogy elsajátítsák a HowKnow-t.
    Lesz R&D részleg is, de az ottani fejlesztések évtizedekig nem kerülnek (nem kerülhetnek) bevetésre, viszont sokat tanulhatunk belőle.
    A magyarországi gyógyszergyárak is így működnek, azonos hatóanyag , azonos gyártás, más néven (Zilola = Allegra = Zyxal = Hystysint)
    Annyi előnye lesz a gyárnak, hogy ha mondjuk influenzára, vagy egyéb vírusra kell vakcina , arra is lesz mód nálunk, eddig csak összetevőket "bérgyártattak" nálunk, nem volt komplett gyártástechnológiánk a teljes folyamathoz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák