Hozzászólok Aktív témák

 • Soulfly842

  őstag

  A korona vírus eddig elsősorban ázsiában okzott problémát, Dél-koreában jelenleg 602 diagnosztizált beteg van (rövid idő alatt 160 új beteget diagnosztizáltak). Olaszországban viszont most elindult a láncreakció.

  Jelen állás szerint az lehet Olaszország Európában, mint Wuhan kínában. Az egész európai fertőzéslánc elindulhat innen. Tegnap délutáni adatok szerint több, mint 40 fertőzöttet tartottak nyilván, az is lehetséges, hogy a mai-holnapi napon ez a szám megtöbbszöröződik.

  Erre utalnak a jelek is. Két tartományt lezártak gyakorlatilag, idő előtt lefújták a Velencei karnevált (euórpai emberek tömege volt jelen és itt is kimutattak két fertőzést). és már 10 város van teljes blokkád alatt (reggeli hírek szerint még csak kettő volt..). És valószínűsíthető az, hogy többek között Milano is teljes teljes lezárás alá kerül.

  Mindez úgy indult(?), hogy későn diagnosztizáltak egy-két esetet, az orvosokat megfertőzte és tömegesen terjedni kezdett. A lappangási idő miatt több mint valószínű, hogy a lappangási idő alatt sokszoródni fog a szám.

  Mi a véleményetek, hol ennek a vége?
  Már Milánóban is arra készülnek, hogy leállhat a város
  [link]

  Koronavírus: újabb halott és 160 új beteg Dél-Koreában
  [link]

  Jelzi a bajt, hogy sorra elmaradtak a sport események, a milanoi divathét nézők nélkül zajlott és teljes a készültésg. Koronavírusos beteget a svájci határnál is diagnosztizáltak.

  szerk: hoppá... most nézem....

  A legfrissebb statisztikák szerint már több, mint 135 azonosított beteg van a két halálos áldozaton túl olaszországban.... és a lappangási idő miatt sem lesz feltehetőleg már megállás... elég, ha egy-egy fertőzött ott volt egy-egy olasz bajnokin pl... vagy a velencei karneválon... ahol hatványozottan megnő a továbbfertőzés esélye:

  Élő statisztikák (youtube):

  [link]

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák