Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a fura, hogy eddig nem.
Becsszóra nem néznek bele abba, ami ott van. Más cégeknek se hiszem el...[ Szerkesztve ]
Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty
-
Gave
őstag
Ugh, ez elég sok szolgáltatást fog érinteni.
Jah, én sem hiszem el, ahol általában megvannak a feltételei-eszközei, ott akár "kutatás célra hivatkozva", de tutira van beleturkászás.
Konkrét esetem van arra, hogy "loptak" direkten a Discord chatünkből, és később felhasználták, de mivel semmi értelmesről nem beszélünk discordon ezért nem izgultam különösebben emiatt.
-
ViZion
félisten
Hááát, végülis a gugli is átnézi a levelezést, nem tudom, h mit gondoltak.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
ViZion
félisten
hja, tényleg, az más. USAnak nem elég az adat, amit a mikrofos windos gyűjt a világban?
Nem nagyon tűrik a konkurenciát, az lehet a baj...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
tibaimp
veterán
Most az EU a Meta-val rúgta össze a port, pont ez miatt (mármint az adatszivárogtatása az USA-ba), így lehet be is szűnik a Facebook az EU-ban...
lesz itt még hadd-el-hadd...csak a Föld élje túl (az emberiség nem biztos
)
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Gave
őstag
Keylog gondolom, vagy magas hozzáférés, privát Discord, csak néhány tag akiket meghívunk, avart, discord-id, ingame id-t, chat tárgyát szóról szóra, a foglalkozásunkat, és amiket használtunk nemrég (pl más játékok) tudták összekötni. Feltételezem, hogy pl AntiCheat kiskapuk, linkelt profilok (Steam+App) segítenek ilyenkor. Mondjuk ha aktívan keylogoltak, akkor lehet pár emailbe is bele tudtak olvasni, ami már erősebb eset.
Ahhoz, hogy 100/100 validálni lehessen, kellene még egy kört menni, de ezúttal elhelyezni valamit amit tényleg lehetetlen megtudni, és ami még nehezebb, elérni, hogy ezt visszafelé is kommunikálják, amiről mi tudunk menteni bizonyítékot. De még akkor sem mennék bele mert nincs milliárd dollárom vagy egyéb motivációm pereskedni velük. Ők vannak hazai terepen , plusz most oké, kellemetlen, de végülis nem direkten szabotáltak ezzel.
A vicc az, hogy az egész valószínűleg onnan indult, hogy a gyér (EU képtelen) privacy beállításaikat kritizáltuk (lehet, hogy árnyaltabban mint kellett volna), ezért berágtak ránk szerintem, aztán fel akartak vágni, hogy ha akarnak akkor azért tudnak monitorozni
(beállításokban privacy max settingen természetesen
).
-
-
blade zte
őstag
A titkosszolgálatoknak ez a lényege. Ha nem működnének az nem oldana meg problémát csak veszélynek tenné ki az állam vagy szövetség stabilitását.
A legjobb amiben bízhatsz az az, hogy egy minnél demokratikusabb és összeszedett állam áll mögöttük. Magyarország a nem részrehajlósági törekvései és önállóság híján inkább egy kaotikus kémjátszma terévé vált. Egyszerűen nem akarsz ebben a pozícióban lenni.
Az USA mögé besorolni adja az egyedüli megbízható opsecet (tapasztalat és technológiai fölény) így én mindenképpen őket támogatnám.
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
otapi
tag
Alakul a digitális vasfüggöny... Azért tegyük hozzá,
Kína eddig is blokkolta az amerikai szolgáltatásokat, úgyhogy ez "csak" egy válaszképés lenne sok év késéssel... -
Ricardo
félisten
Nem csak a digitális.
Dél-Koreát is chipháborúra kéri az USA -
Jakuu
őstag
Levegőt vehetnek ?
-
flamich76
tag
válasz
janeszgol #18 üzenetére
Ha azt nézed, hogy mind a kettő milyen hatalmi pozícióban van, milyen nemzetbiztonsági kihívásokkal küzdenek, akkor igaz amit állítasz.
Egyébként viszont semmilyen viszonyban nem lehet egyenlőséget tenni a két ország közé egyelőre (kezdve az emberi jogokkal, szólásszabadsággal, politikai berendezkedéssel). Remélem azért ezt be tudod látni. -
tasiadam
addikt
Abszolúte nem. Meg egyébként oda vissza tolják ezt. Kínához közelesők tolják a keleti (bing chilin) Cloudokat, a nyugatiak meg megint a helyit. Ez van közel, el van helyben, ezt veszik. Érthető, hogy az ember a rokonánál (bocsi, akit sért, de pl EU-n belül kb minden Azure szerver egyben NATO tagnál is van) tesz le egy NAS-t, hogy elérje, mintsem a másik városban lakó idegennél. Kína miért ne tolná ugyan ezt? Kvázi az övéké a 3 felsorolt cloud, miért is ne tiltaná ki Kína a többit. Full controll alatt vannak. Bár hallottam olyat, hogy svájc alibaba cloudba menne.
aSDASDASD
Gyermektelen, nem házas, másodrangú állampolgár
-
Új hozzászólás Aktív témák
it Amerikai szenátorok egy csoportja sürgeti Joe Bident, hogy mielőbb szankcionálja a nagy kínai felhőcégeket, a Huawei mellett a többi óriást is.
- Mozilla Firefox
- A legtöbb EU-s ország nem akar hálózati big tech-adót
- Kitört az Amazonnál a dolgozói klímabotrány
- Apple notebookok
- Viccrovat
- FinTech - Financial Technology - digitális pénzügyi szolgáltatások, szoftverek, rendszerek megbeszélése.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Revolut
- Windows 10
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Üzletből, HP garanciával, HP 255 G8 Laptop 8GB RAM 512GBSSD 15,6" FULL HD kijelző
- Új HP Pavilion Prémium Laptop 1 év garanciával
- Új ASUS VivoBook 15 X1502Z 12 generácios / 8GB /256SSD /WIN11 / GARANCIA
- Bomba áron, HP ZBook 17 G6 Workstation, i7-9850H/32GBRAM/512SSD/Quadro RTX3000/FULLHD IPS
- Újszerü HP Pavilion X360 14.0"FHD IPS-Touch-2in1 I5 10GEN / 512SSD / 8GB / garancia 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs