Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux haladóknak
- Hálózatokról alaposan
- Windows 10
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
senior tag
Eddig sem árultak hamisítványt. A PLIMA az nem PUMA ésatöbbi, ezekre valószínűleg nem vonatkozik a hamisítvány fogalma. Lehet már készülnek jövőre, hogy a saját kínai márkáikat megvédjék az eu-s hamisítványoktól.
-
scdlsc
senior tag
válasz
andrisbandi #4 üzenetére
Nem kell venni visszaküldős cimkét. Az általad linkelt oldalról van az alábbi szöveg.
"Egy vagy több visszaküldhető termék első visszaküldése MINDEN rendelés esetében ingyenes a vásárlástól számított 90 napon belül."
-
arnyekxxx
veterán
válasz
andrisbandi #4 üzenetére
Sok rendelésből párból volt szar is, tényleg olyan a problémakezelésük mint kés a vajban, megirod a cseten, hogy gond van, elnézést kér az AI-lány és visszautalja a pénzt. Ha esetleg vissza akarod küldeni valami hiba miatt akkor kapod a visszaküldő kódot rendelésenként egyszer ingyen és persze utalják is vissza a pénzt kekeckedés nélkül.
-
Én vettem egy asztalt 9 ezerért + ingyenes szállítás. Ágyba való, állítható magasságú de itton a legolcsóbb is kétszer annyi volt és azok kisebbek voltak és/vagy ott volt teljesen feleslegesen egy pohártartó vagy ilyen usb aljzat a felső részén vagy a bal oldalán ezáltal értékes helyet vett el a felületből. Még nem ért ide mert mérete miatt szárazföldön szállítják de kíváncsi leszek.
-
Temun meg szoktam nézni most már, mert amúgy a pozitívak biztosan kamuk de nem lennék meglepve ha törölgetnék a negatítvokat is.
Sőt egy időben kellett pár pendrive és szándékosan a kamukat rendeltem meg aztán progival kijavítgattam őket és a javításra szánt időt kivéve ingyen voltak a pendriveok. Szóval nem mindíg baj hogy kamu a cucc de átlag embernek nem kamura van szüksége csak én vagyok néha elvetemült hogy ilyet rendelek.andrisbandi
Valamikor vissza is kell küldeni, nem ezzel van a baj. Megkapom a visszatérítést de attól még egy darab szemét van nálam ingyen. Így csak termeljük a szemetet. Nincs benne károm az elcseszedt időn kívül meg hogy mehet hulladéknak az adott termék.
Szóval oké visszatérítik de ettől még rakás szemét érkezik onnan. -
tibaimp
nagyúr
Nem vennék semmit a Temu-ról az tuti, de ez én vagyok.
-
andrisbandi
őstag
válasz
MasterDeeJay #2 üzenetére
Azt hittem pont ez az előnye, h teljes visszatérítést adnak minden hibás teljesítésre.
Amúgy így lenne logikus. Ha a vevőt becsapták, minek rendelne újra onnan?Ezt hazudják;
Vásárolj magabiztosan a Temu vásárlóvédelmi programmal
Teljes visszatérítést kapsz, ha a termék nem szállítható, sérülten érkezik vagy nem felel meg a leírásnak."Csak úgy" is vissza küldhető. Olcsóbban a magyar automatás áraknál.
3.5 EUR-ért venni lehet egy visszaküldős címkét. -
kilua
senior tag
válasz
MasterDeeJay #2 üzenetére
Én az aliexpressen azt csinálom hogy megnézem a negatív értékeléseket.
Ha az a baja hogy elveszett a postán az nem érdekes, akkor visszafizetik az árát, de ha hamis vagy nem felel meg a leírásnak abból kiderül.Ha kevés az értékelés akkor megnézem az eladó többi termékét. Inkább legyen kicsit drágább (még úgy sem túl drága) de az akkor biztosan jó.
Temun még nem rendeltem, SheInen egyszer de az elég is volt hogy vissza menjek AliExpressre.
#1: az AliExpressen nem látok 2 terabyteos pendriveot fillérekért, az ebayen/amazonon annál többet, szóval...
Különben a legutóbb qcy ht07 headsetet szerettem volna venni, temun nem volt csak gagyik vagy 8bitdo ultimate gamepadot, szintén temun nem volt csak olcsó gagyik ... igaz azt a banggoodon sikerült megvennem olcsóbban.
-
A rendelt dolgaim negyede nem felelt meg a leírásnak, a fele meg gyenge minőségű. Pendriveból, ssdből meg tele vannak hamis cuccokkal.
Elég lenne az ellen küzdeni hogy a rendelt dolgok nagyrésze ne legyen szemét. -
A nap vicce!
Új hozzászólás Aktív témák
it Egy európai, hamisítás elleni csoportba szeretne belépni a Temu, hogy megoldja a helyi gondokat.
- Az otthonokba vinné a DGX-et az NVIDIA
- Autós topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciókamerák
- Kalacskepu: Ryzen 7 5700G 5GHz-en
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- HP 230 vezeték nélküli billentyűzetek és szettek - Kiváló ár, magyar matrica opcióval!
- 1TB Samsung 990 Pro M.2 NVMe SSD meghajtó (MZ-V9P1T0BW) eladó (bontatlan, szűz új)
- LENOVO THINKPAD E14 G6 - Intel Core Ultra 5 125U 512 GB, 16GB, 14" kijelzővel 1 hónapos
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus TUF Gaming FX707VI - 17.3" 2.5K 240Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4070 - 3 év gari
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest