Hirdetés
- Dollár-százmilliárdokat költ az NVIDIA amerikai chipekre
- Nagy áramkimaradásokat okozhat az adatközpont-robbanás
- Váratlan fékprobléma miatt hívták vissza az Amazon robottaxikat
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Az NVIDIA szerint a humanoid robotok forradalma közelebb van, mint gondolnánk
- Windows XP
- Facebook és Messenger
- Túl környezetszennyező a modern chipek gyártása
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- A Foxconn hamarosan többet keres a szervereken, mint az iPhone-okon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hieronymus #24 üzenetére
-
válasz
pusszycat #23 üzenetére
A digitális telefonálás kezdetén a hangposta PIN kódja egységesen 1234 volt, ami át lehetett állítani.
Szinte senki sem piszkálta. Miután más telefonról is elérhető voltak a hangposták kis trükkel. Megszaporodtak az üdvözlő szövegek."Palermóba (börtön) kellett mennem. Hívj újra úgy 10-15 év múlva." Jellegű hasznos üzenetekkel. Nem az előfizető saját hangján, de így is ütött.
-
Az már milyen vicces lesz, ha felhívja a barátnődet a te hangodon és lemondja a randit.
-
ledgeri
nagyúr
... oké... A betűket mindenki belső hangjával írja vagy olvassa!
Én szívesen -és biztos hogy érzelmileg kimerülten- énlék egy olyan világban amiben csak gumilabdás sony bravia szintű reklámok lennének (teljes hosszban). De hát az az én, mozgóképet szerető agyam egyik utópiája...
-
ddekany
veterán
Az irónia és a valóság megkülönböztetése manapság sokszor nem egyszerű, de a hozzászólásom afféle irónia volt. A fél világ oda lapátolta neki a saját készítésű videóit, és persze jogilak azt tesznek ezekkel amit akarnak, és ők nem szégyenlősek. Reklám mint büntető eszköz... én leglalább is úgy élem meg. És mégis, a hirdető fizet érte! Azért, hogy utáljam. Lehet velem van a baj...
-
ledgeri
nagyúr
Köszi szépen én nem akarom a banki adataimmal összefűzni az online tartalomfogyasztásom csak a reklámmentességért.
#19 ddekany Amíg kevesebb adatot fogadva/forgatva kevesebb felesleges dolgot látok addig nálam ez marad. Ha a youtube holnp azt mondja, hogy csak az az account marad életben, amelyik fizet érte, akkor úgy zárom le, hogy jó X év volt (várom a napot).
Ha lehetne tényleg választani reklám minőséget, még relevancia nélkül is nézegetném őket mert vannak felejthetetlenek, de amíg csak azért látom (látnám) azokat, mert szerintük nekik én kellek, egyéb kontextus nélkül, addig nem érzem, hogy bármin változtatnom kéne. -
Dißnäëß
nagyúr
Nem, tényleg, valami nagy baj van az egész internettel szerintem.
És ez nem a gigabit kapcsolatom.Kíváncsi vagyok, tényleg fullra be van altatva a bolygó lakossága, vagy elkezdődik végre valami ébredés... vagy legalább valami VPN-rendszer, előfizus modell, szigorúan magánszemélyeknek, bankkártyához kötöttség garantálna némi scam-mentességet is (azonnal utána lehetne menni ha valaki "bomlik"), amúgy meg felépül a kapcsolat és csak normális, értelmes kontentet lehetne szipkázni, olvasni, satöbbi, zéró reklám, ilyesmi.
Lehet blockchain alapon kéne. Akárhogy is.. nem tudom.
Ja de. Legyen egy nagyfőni.
Lehetőleg AI -
Dißnäëß
nagyúr
Képletesen értettem, én sem konkrétan abba gondoltam, meg is ugran a hardver igénye azonnal, de amúgy igény lenne akkoris egy tiszta netre.
Mint ősrégen a BBS vagy az internet hajnalán, amikor Javascript sem volt, csak a nettó információ. Persze ezen régi technológiák limitációi nélkül - nyilván. De mint koncepció, tisztaság..
-
fairi
őstag
"hogy tapasztalata szerint az X típusú növénytáp"
Ezt az emberek is csinálják, sokszor nehéz megmondani független termékbemutató vagy fizetett reklám. Persze legtöbb helyen elvárják, hogy fizetett hirdetést jelöljék.
Ám ha majd chat AI-tól kérsz tanácsot ott is előjöhet egyik paraméter ellenőrzi, melyik cég adott pénzt a rendszer fenntartásában.
Chat bot hardverei drágák és cégek pénzt akarnak majd látni, villanyszámla az villanyszámla, videokártya se terem fán.
Nem lenen meglepő tanácskérés hamar spear phising alakul majd.Google keresés jó része is fizetett találat, ami neked kell sokszor 2. lapon van.
-
LLKobe
veterán
Akkor végre valamikor magyarul is fog tudni az asszisztens?
-
ddekany
veterán
Ha ez a verseny az generátor és felismerő AI közt korlát nélkül folyhatna, akkor szükségszerűen elég hamar elérne odáig, ahol emberként már nem sok esélyed lenne kiszúrni mi reklám. Ehhez valószínűleg túl népszerűtlen trükkökhöz kéne folyamodni, ami határt szab ennek. Pl. generálni post-ot valamiről ami téged épp érdekel, és nem reklám az elején, de aztán belecsempész valamit, mit tudom én, hogy tapasztalata szerint az X típusú növénytáp a legjobb paradicsompalántáknak. Vagy átmennek kb. spear phising-be... azt pláne nem jutalmaznák a felhasználók. Azaz, valószínűleg elég hamar beéri a szűrő AI a reklám generálót, mert utóbbi nem lehet totál gátlástalan.
-
ddekany
veterán
Amíg megbízhatatlanok ezek a fajta AI-k, addig eléggé borítékolható, hogy mire lesznek jók. Az egyik nagy terület az emberek profilozása, az alapján reklám, illetve személyre szabott generált reklám ill. propaganda. A másik persze a politikai célú megfigyelés (mert ott sem kell tökéletesnek lenni, elég az, hogy csak a kommunikáció gyanúsnak jelölt pici töredékét kell átnézni immár embereknek).
Ja, Bard-ot próbálgattam egy kicsit, szét kamuzott mindent. Mint a ChatGPT. Gondolom Meta se áll jobban, egyenlőre ezek az LLM-ek ilyenek. Szóval ezért mondom, hogy elég bajos most még a legtöbb területre, de fentiekre már elmegy.
-
Dißnäëß
nagyúr
Remélem a PiHole és hasonló vagy nemhasonló reklámblokkolók és faketartalom-detektorok is megkapják a legújabb AI fejlesztéseket, hogy mi földi halandók hatékonyan vehessük fel az AI-kkal szembeni versenyt - AI-kkal.
(Lehet röhögni, de kb. muszáj).
Egyszóval, kéne egy "clean internet browsing experience" kezdeményezés világszerte, valami überdurva kvantum AI lópikulával megtoldva. Havidíjat lennék hajlandó fizetni érte.
-
Alusky
aktív tag
Oszt' a Fordító mikor fog végre okosodni, mert elég gyerekes hibákat ejt a mai napig.
-
-
törölt tag
válasz
Hieronymus #2 üzenetére
Pont a reklámokban és különösen a job-postingban van evolúciós szakadék, előbb ezt emberileg be kellett volna hozni, mert így végeredményben csak az elavult vackot generálja majd ki a gép. Hiszen abból volt bigdata, arra tudott csak építeni az AI is.
-
Sz.L.
aktív tag
Ez minden szempontból "csodásan" hangzik. Van egy gyanúm, hogy a kamera és mikrofon hozzáférésének engedélykérése megy majd az apró-betűbe (úgy ahogy eddig).
-
"... továbbá a marketingesek néhány kattintással tudnak majd reklámkampányokat készíteni."
Amíg a marketingesek nem mennek el, néhány kattintással. A kattintós AI őket is megoldja.
-
k@-ra örülök neki, hogy a letilthatatlan-kiirthatatlan asszisztens a kamerát meg a mikrofont is használhatja! nem mintha eddig máshogy lett volna.
a mesterséges intelligenciával történő adatlopási lehetőségek új formája ez az egész őrület.
Új hozzászólás Aktív témák
it Miközben a Google generatív AI-s chatbottal kombinálja a virtuális asszisztenseket, addig a Meta a hirdetők kezébe adja a generatív AI-eszközöket, özönlenek majd az ilyen tartalmak a Facebookra is. A LinkedIn sem marad ki, az AI révén könnyebb lesz új dolgozókat találni.
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 180SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest