Új hozzászólás Aktív témák
-
Armagedown
őstag
A multkor még a Sony sírt.
De gondolom a PS exkluzív címekkel semmi probléma sincs, az nem torzítja a versenyt“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Petykemano
veterán
a monopóliumhoz vezető út "felvásárlás" és "csőd" feliratú kövekkel van szegélyezve.
Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
Gémerek. Ja, feltétlen azok voltak...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Armagedown #1 üzenetére
Ez az egész rinya szánalmas. a Sony részéről és a gamerek részéről is. Drukkolok, hogy záruljon le a felvásárlás és kerüljön végre az Acti-Blizz a Micro-hoz. Az előbbi cégnek igencsak jót tenne egyébként is..
Csak ez a kép jutott eszembe, az egyik kedvenc csatornámtól a colteastwood-tól
:
[ Szerkesztve ]
"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.
-
erahurka
nagyúr
válasz
Armagedown #1 üzenetére
A Sony nem meglévő brandeket vásárol fel és teszi exkluzívvá őket...
https://www.instagram.com/mozinaplo/
-
Neurotoxin
őstag
Sajnos erre is tudok pedig példát mondani: Az Insomniac 2019-ben a Sonyhoz került, így most az Xbox-ex Sunset Overdrive-ból (nyitó cím volt Xbox One-on), Sony-ex Sunset Overdrive 2 lesz....
"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.
-
erahurka
nagyúr
válasz
Neurotoxin #6 üzenetére
Előtte meg fejlesztett a csapat egy rakás Sony exkluzívat... Sunset Overdrive 2-ről meg semmi hír. Nem tudom egyáltalán kié az IP. Microsoft azért folyamatban lévő PS-es fejlesztéseket is lőtt le felvásárolt stúdióknál. Mindkét cég a saját pecsenyéjét sütögetni, hányingert kapok ettől a Sony köpködéstől ami a felvásárlások kapcsán megy. Mintha valami sátán lenne a Sony, a Microsoft meg egy kedves kisfiú akitől el akarják venni a nyalókáját...
-
Neurotoxin
őstag
Ha ez téged megnyugtat, állva fogok tapsolni, ha ez az egész huza-vona végetér
Nem tagadom, sosem volt szimpatikus nekem a Sony, az üzletpolitikájától pedig egyenesen rosszul vagyok. Volt PS-em, pontosan tudom, hogy amíg bólogatsz és veszed a termékeit, minden szuper, de az első problémánál hátat fordít neked a support...Nekem minden szempontból jobban bejött a Micro hozzáállása. Fáj a Sonynak a COD (náluk van már a Bungie, fejlesszenek le velük hasonlót, jah hogy az min 10 év?)....hmm, akkor mégsem fogynak olyan jól azok a Sony "exkluzívak" (ettől a kifejezéstől is már hányingerem van)? Egyébként csak meg kell nézni az eladási statisztikákat utóbbira....Az a baj, hogy ezzel a marketinggel ellustult a Sony...
[ Szerkesztve ]
-
erahurka
nagyúr
válasz
Neurotoxin #8 üzenetére
Jól fogynak az exkluzívak, de COD és FIFA adja el a konzolok nagy részét.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Neurotoxin #8 üzenetére
azt is nézd meg, hogy hány eredetileg sony-ex cím ven perpill az activision alatt. nem mellesleg ezek mind multiplatform címek lettek
viszont még mindig nincs lehetőségem forzázni PS-en. se a motorsporttal, se a horizonokkal. Halozni sem lehet. Sea Of Thieves sincs PS-re.
cserébe nincs GT xboxon meg PC-n. se Rachet & Clank
LastOfUs viszont elvileg lesz PC-re. gonosz sonynem értem azokat, akik úgy látják minden XBOX-os cím elérhető a SONY konzoljain, a SONY meg olyan galád, hogy ő semmit sem ad ki a konkurenciának.
mindkettőnek vannak exklúzív címei.. hol itt a gond?
számszerűsítve pedig NEM a SONY-nak van több...[ Szerkesztve ]
-
-
szupermacs
veterán
válasz
GoldhandRent #10 üzenetére
Akinek meg nincs PC-je, az szív mindig a legmélyebben. Nem sajnálom a Sonyt. Ha a Cod és a Fifa miatt veszik a konzolokat mindenhol, nincs miről beszélni. Mehet majd mindenki PC-re ha érdeklik ezek a címek.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
szupermacs #11 üzenetére
?????
ha nincs PC-je, akkor nagyon szív, szóval vegyen PC-t. GG WP elég internet mára
-
-
erahurka
nagyúr
válasz
szupermacs #11 üzenetére
És miért pont a Sony a gonosz? Sorra hozzák a játékaikat PC-re. Nem értem a gyűlölet okát.
-
szupermacs
veterán
válasz
GoldhandRent #12 üzenetére
Nekem nincs PC-m, nem hiányoznak a Sony ex címei. Akinek igen, az vesz magának egy olyan hardvert és rendszert, akinek szüksége van rá. Ugyan ez a Cod és Fifa. Mi az ami ebben ennyire hihetetlennek hangzik?
-
erahurka
nagyúr
válasz
SindaNarmo #14 üzenetére
Egyik se gonosz miért kell háborút generálni? De inkább hagyjuk, fortyogjatok meg fröcsögjetek ha azt élvezitek...
-
erahurka
nagyúr
válasz
szupermacs #17 üzenetére
Miért jó ha tulajdonost vált az Activision Blizzard?
-
szupermacs
veterán
Mert akkor remény van rá, hogy nem Bobby lesz a vezető és komolyabb minőséget képviselnek a játékaik. Ha a Sony venné meg én annak is örülnék, de annak is, ha senki nem venné meg csak kemény átszervezések lennek a vezetésben és átgondolnák, hogy honnan indultak és jelenleg mit képviselnek most és amit jelenleg képviselnek az mennyiben jobb vagy rosszabb a régi önmaguknál.
Egy szóval: remény. -
AxBattler
félisten
Végül csak kiderül, hogy a bíróságra nem elég a hisztéria...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Dragon's Crown Pro - Battle Hardened Edition
-
-
válasz
Neurotoxin #4 üzenetére
Nagyon egyetértek a véleményeddel.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Neurotoxin
őstag
válasz
GoldhandRent #10 üzenetére
Miért, milyen korábbi Sony ex van jelenleg az Activision alatt? Nem értem a felháborodásodat, szinte kivétel nélkül az összes Xbox cím játszható PC-n is. Horizon, Motorsport, Halo és Sea of Thieves is…
A Grand Turismo speciel nem érdekel, nem szeretnék vitát nyitni róla, hogy nekem miért, minden tekintetben sokkal jobb szimulátor még a Motorsport 7 is.
Sőt, sosem érdekelt se a Rachet, se a Last of Us (nézem amúgy a sorozatot, de “minek”), se az Uncharted, se a God of War. Ezt sosem értettem, hogy miért nem tudja elfogadni a másik tábor. Viszont érdekelne a Returnal, a Horizon, a Death Stranding. Nincsenek Xboxra, bumm, majd megnézek egy végigjátszást. Elfogadom és nem siránkozok! Nincs fél-egymilliós PC-m (és ezen árak mellett nem is vágyok rá), mert ha leülök játszani, kényelmesen, az ülőgarnitúrán teszem, az XSX-en és az OLED-en.
Bőven elvagyok a Gamepass/EA play tartalmakkal. A Forzán kívül a Gears of Wart szeretem, a többi megjelenés meg úgyis multiplatform. Néha lekellene venni a PS szemellenzőt, mert úgy állítják be egyesek a helyzetet, mintha a PS-en kívül nem lenne élet..@szupermacs 15#: +1.
[ Szerkesztve ]
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Neurotoxin #24 üzenetére
Erre inkább csak annyit reagálok, hogy én PC-n játszom Forzával, meg MMO-val. Nincs XBOXom, nincs PS-em. Mást értelmetlen írni, amíg Microsoftos szemüveg van rajtad.
-
-
Joci10
senior tag
válasz
Neurotoxin #8 üzenetére
"Fáj a Sonynak a COD (náluk van már a Bungie, fejlesszenek le velük hasonlót, jah hogy az min 10 év?)..."
Legyünk igazságosak: ha a Sony-t arra akarjuk rávenni, hogy csináljanak egy saját IP-jű FPS-t, akkor kérjük erre a MS-ot is! Ja, hogy a MS-nak már van egy HALO-ja?! Akkor? Vagy a HALO-nak már leáldozott? Pedig annak felélesztéséhez még 1-2 év sem nagyon kellene... Ez lenne a korrekt hozzáállás a részetekről, de nem. Az egyk oldalt szidjátok, b@sztatjátok, a másiknak meg örültök, mintha ajándékot kapnátok tőle - holott egyik kutya, másik eb. A MS sem azért csinálja amit, mert azzal nekünk, vásárlóknak lesz jobb, hanem azért, mert neki lesz jobb (gondolj csak bele: ha megéri nekik 70milliárd dollárt beleölni ebbe az üzletbe, akkor mennyi lesz majd ebből a tényleges hasznuk - és ezt mindet mi fogjuk fizetni). -
Mondjuk azért ha már őszinteségnél tartunk, azt is érdemes hozzá tenni, hogy a COD szériának szüksége lenne egy szintlépésre, egy változásra, amit azért remélem megkapunk és ezért szeretnénk sokan a felvásáslást. ( Sony nem akarta megvenni, ha ők akarnák megvenni akkor is ezt mondanám) hogy remélem azért ezzel mi játékosok is nyerni fogunk. Mondom ezt Ősöreg COD játékosként.
A mostani részben is már nem tudom hány órám van benne, rengeteg."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Dr. Akula
nagyúr
Ha végignézzük amit a Blizzard már a Diablo 2-vel is művelt patchről patchre, igazán rájuk férne némi felügyelet, akik a kezükre csapnak ha elmennek nekik otthonról. Az MS pont jó erre. A Blizzardból elég a grafikusokat megtartani. Mondjuk át is lehetne őket vezényelni mozifilm készítésre, arra még igény is lenne.
-
Dr. Akula
nagyúr
válasz
szupermacs #31 üzenetére
Újra? Mikor csináltak filmet? A játékoknál akkor maradjanak, ha ellesték a konkurrenciától hogy kell úgy fejleszteni, hogy nem direkt a vásárlóik szivatására koncentrálnak csak.
-
válasz
szupermacs #33 üzenetére
Az pedig szerintem egy tűrhető produkció volt.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
válasz
szupermacs #35 üzenetére
Én úgy tudom lesz belőle 2. rész legalább is az a hír jött pár napja, hogy még is csak engedik, de kisebb módosítások lesznek az első sztorijából .Én várom , mert az első nekem kellemes meglepetés volt.
[ Szerkesztve ]
-
Joci10
senior tag
Ennyire nem mentem bele a dolgokba, én csak a 'Fúj-fúj Sony, Éljen a MS!' jellegű hozzászólásokra reagáltam, és próbáltam felnyitni a szemellenzős szemeket.
Egyébként a CoD-hoz rátérve: egy twitch streamer van, akit követek, és annak semmi gondja a CoD-okkal; sőt, az idei kifejezetten jó az állítása szerint - na jó, a Vanguard szerinte is rossz volt.Innentől komolyabban, amolyan gondolatfoszlányok...
Annak nem biztos hogy sok köze van a szerinted jó irányba változásnak, hogy ki a tulaj. Ha valami hozza a pénzt, akkor mondhatod te, hogy rossz, nem fognak vele(d) foglalkozni, hiszen így is bőven nyereséges (akár új a tulaj, akár régi). Ha valami rossz, és nem hozza a pénzt, akkor a jelenlegi tulajnak is váltania kellene, hogy pénzügyileg jobb legyen neki (saját bőrén kellene éreznie a negatív hatást, amire lépnie kellene). Ha nem teszi, akkor meg legfőképpen a vezetéssel van baj, amit nem megtartani, meg bónusszal jutalmazni kell, hogy felvásárolják őket; hanem azonnal kirúgni (vagy legkésőbb úgy, mint Musk tette a twitternél: bemenni az első nap új tulajként, aztán minden korábbi vezetőnek azonnal ajtót mutatni). De ez is felvásárlás független. Persze, egy új tulaj megváltoztathatja a célirányokat, de semmi garancia rá, hogy jók lesznek ezek az irányok (hiszen nem sok köze volt eddig ahhoz az IP-hez, nem ismerheti a játékosok véleményét). Ráadásul ha olyan rossz lenne a jelenlegi irány a CoD-nál, akkor nem költene rá ennyi pénzt a MS, vagyis nem hiszem, hogy sok 'rossz' embert küldenének el - inkább olyanokat fognak elküldeni, akiknek magas a fizetése, akár jól dolgoztak eddig, akár nem. Vagyis vélhetően a MS inkább majd csak összevon, meg leépít (ezzel is könnyebben visszahozható az irtózatos kiadás), ahogy megtette ezt szinte minden esetben (mostanában is cikkeztek arról, hogy mennyi embert küldenek el egy játékstúdióból - meg a Bethesda felvásárlása után is volt ottani szélnek eresztés). Ez meg nem biztos, hogy szép új jövőt jósol a CoD-nak - itt mondhatnám, hogy 'de ne legyen igazam', viszont engem nem mozgatnak meg az ilyen hentelős fps-ek, így nem izgat tulajdonképp, hogy mi is lesz a CoD további sorsa.
Egy újabb XCOM-nak sokkal jobban örülnék, de azt az IP-t meg nem akarják tovább vinni (igaz, az nem MS, de (egyelőre) a CoD se
).
-
Dilikutya
félisten
válasz
szupermacs #35 üzenetére
A bevétel nem volt elég a folytatásra, a minőséggel nem volt gond, sokkal rosszabb filmek is kapnak több folytatást. Többen azt hozták fel negatívumként, hogy nagyon alapoz a játékra, anélkül nem feltétlenül érthető mezei halandónak. Én egyik részével sem játszottam, de ennek ellenére sem volt gondom a sztorival. Jobban zavart a jó karakterek hiánya, egész egyszerűen bárkit lefejeztek volna csata közben, nem kár érte. A látvány is rendben volt. Hogy megnéznék-e moziban egy folytatást? Nem, az elsőt se ott néztem, egy megvágott költségvetésű folytatást meg végképp nem. De most így kedvet kaptam hozzá, rémlik hogy valahol fent is van, talán a Netflixen.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
3 stúdió fejleszti a részeket és nagyon hullámzó a minőségük . Ez az idei talán a legjobb hosszú idők óta, de jönni fog majd megint 2, ami gyenge lesz és ugyan azt a sablont követi.
Szóval igazából 3 évente jön egy jó COD, de minek kell minden évben ? Én nagyon bízok benne hogy ez megváltozik és inkább ritkábban de akkor jó minőségű COD jön egy stúdiótól,amit sokáig életben tart a Ranked és az eSport ami mögé beáll a Microsoft sok pénzzel, nem pedig úgy jönnek be a jó játékosok hogy szezonalitásban játszanak vele fél évig. Én ebben látom a jövőt és ebben bízok hogy kinövi magát egy rendes versenyszériává.
Hidd el, 10+ éve játszok a szériával napi szinten, hogy nem egészen jó az irány ,még ha ennek ellent is mond, hogy az emberek minden évben megveszik az új szériát.[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
nagyúr
válasz
szupermacs #33 üzenetére
Ahhoz csak a nevüket adták, nem ők csinálták.
#38Dilikutya: Sztem legnagyobb hibája az volt, hogy túl tipikus lett. Ha más hacukát adtak volna az orkokra, simán lehetett volna Conan a barbár, vagy bármelyik kardozós film, semmi extra nem volt benne. Ellenben pl. a Diablo 2 animációit ha vennék alapul, kiegészítenék mondjuk 3 órásra, máris mindenki szaladna tejelni a kasszához.
[ Szerkesztve ]
-
AxBattler
félisten
Ez az idei talán a legjobb hosszú idők óta, de jönni fog majd megint 2, ami gyenge lesz és ugyan azt a sablont követi.
Szóval igazából 3 évente jön egy jó COD, de minek kell minden évben ?
A nulláról újraindított MW 1-2 teljesen jó lett, szvsz elég ezeket megvenni.
A multit meg támogatják 3+ évig, szóval simán ki lehet húzni két rész között.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Dragon's Crown Pro - Battle Hardened Edition
-
Neurotoxin
őstag
Azért álljunk meg egy szóra! Ezt az egész haterkedést a Sony és közvetve a PS tábor kezdte a siránkozással. Az összes PS fansite oldal állandóan azon tapsikol örömében, hogy mennyire jó ez az ex, mennyire jó az az ex, úgy viselkedik mindenki, mintha csak az "egyigaz" platform létezne, a csapból is ez folyik. Miközben sokan elfelejtik, hogy volt egy Xbox360 era is Magyarországon, de persze tudom, hogy majd megkapom, hogy miért is ment akkor a szekér....Most, hogy úgy néz ki, a Microhoz kerül néhány stúdió, bekerül a termékeik java része a GamePass-be, aminek az Xbox community örül, továbbá látszódik a reménysugár, hogy a platform is megindul a boldogulás útján, az a PS tábor szemében egyből egy hatalmas szálka lesz, amire a "Fúj, fúj, szemét Microsoft, elveszi tőlünk a COD-ot is"-el kell reagálni. Persze, a Micro az Antikrisztus. HALO: Hmm, ez is egy érdekes történet, az Infinite gyakorlatilag beleállt a földbe, alig játszanak a multijával, annak ellenére, hogy ingyenes. Pedig az EA még utóbbi megjelenését hozta fel okként, hogy miatta fogyott rosszul a BF:2042....kicsit "vicces" ez a hozzáállás. Nem tudom, aki megakarja érteni, úgyis megfogja, akinek meg nincs benne a fejében, annak magyarázhatom.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Dr. Akula #40 üzenetére
Nem volt fergeteg nagy sztori, az tény, de a tipikust azért úgy nézzük, hogy egyébként nem sok ilyen kardozós fantasy készült az utóbbi évtizedekben.
Azért a Diablo se a sztori miatt lett siker, hiába a mozifilm minőségű videók.
Én mondjuk el tudnám nézegetni sokáig ezeket a kardozós-baszós filmeket, de szigorúan CGI mentesen.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz
szupermacs #44 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy semmi se volt, csak azt hogy nagyon alulreprezentált téma. Mondjuk az előző D&D-t inkább hagyjuk, az egy szar film volt Uwe Boll mestertől.
Legalábbis a mozifilm, lakossági forgalmazásra nem tudom, mennyi készült.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dr. Akula
nagyúr
válasz
Dilikutya #43 üzenetére
A Dio2-ben szétválasztanám a játékot és az animációt, és csak az animációra koncentrálva, azt alapul véve tudnék elképzelni egy minőségi fantasy filmet.
#44szupermacs: Sajnos újból nekifutnak a bukásnak, a látottak alapján ez se lesz jobb Uwe Bollnál.
A legjobb fantasy szerintem még mindig az Army of Darkness (na jó, a Gyűrűk Ura, de az egy etalon, a többi meg 3 szinttel lejjebbről indul, és van ott még mélység), ami egyben vígjáték is, de jót tett neki, hogy Sam Raimi egy pillanatig nem próbálta meg komolyan venni (hail to the king, baby, ugye).
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz
Dr. Akula #47 üzenetére
A 80-as években kva jó kardozós-baszós fantasy-k készültek, egyaránt volt remek film a nagy volumenű mozifilmek, és vállaltan B kategóriás olasz VHS szemetek közt is.
Nyilván látványban A gyűrűk urához nem mérhetőek, de azért a hagyományos báb/makett/stop motion/maszk technikákkal is tudtak nagyon jót csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Joci10
senior tag
válasz
Neurotoxin #42 üzenetére
Ööööö. Azt hiszem, nem látod, hogy már az 'indulás'-nál már rajtad volt a 'köcsög Sony' szemüveg. Ilyenkor érdemes a kézzel felnyúlni, és akkor kiderülhet.
Szóval. Egyrészt az exkluzívokkal senkinek semmi baja (na jó, nektek van a PS exekkel). A MS-nak is van jópár exkluzív IP-je, mégsem sírt a Sony, meg a PS fansiteok se. (Mellesleg kérdezem: mi a jó fenét vársz egy PS fansite-tól? Talán azt, hogy az Xbox-nak állítsanak oltárt? Vagy te a kormány facebook oldalára is azért jársz, hogy majd ott biztosan szidják őket? Az Intreles fórumokra is azért nézel be, hogy épp milyen AMD-s procit ajánlanak? Vagy az Aldis oldalra is azért mész fel, hogy milyen Reál/Coop/Cba akciók vannak? Mert akkor megsúgom: nem a világgal van a baj, hanem veled.)
És nem, nem az a baj, hogy a MS megvesz pár fejlesztőstúdiót, hiszen ott volt a Bethesda (meg még az előtt is jópár kisebb cég), és mégsem sírt senki a 'gonosz másik' oldalról. Pedig a MS még le is állított pár fejlesztést a PS-es játékok közül, ami eredetileg oda is megjelent volna. De ezért sem sírt senki (legfeljebb egy-két nagyobb fannak csurdult csak ki pár könnycsepp a szeméből). Viszont az Acti-Blizz nem csak egy 'átlagos' stúdió, nem csak 1-2 átlagos IP-vel. Sőt, a Sony egyik húzócímének a készítőit akarja a MS felvásárolni rekord összegért. Ezért (is) sírnak sokan onnan. Csak nektek teljesen más van a fejetekben. Mint amikor 'Brüssssssszel' azt mondja, hogy nem ad pénzt, mert ellopják, de itthon a kormány a 'híveinek' azt szajkózza, hogy a 'gyerekvédelmi törvény miatt támadnak minket'. És hiába magyarázza az ember, hogy nem ezért van, mert ez csak kamu, nem hajlandóak túllépni ezen. Nálad is van egy 'beragadt' félreértés (vagy szándékos megvezetés), amit mondasz. Másoknak más beragadt indok van, csak nem ez a probléma a másik oldal számára.A HALO meg azért lett említve, mert egyrészt MS exkluzív, másrészt fps, harmadrészt mert a Sony felé lett az a jelmondat kiadva, hogy 'mit ugrál, csináljon másikat'; miközben meg a MS felé is lehetne ugyanezt kiadni. És nem mondta senki, hogy a MS egy antikrisztus, és azt sem, hogy a Sony egy fúdejófej; csak megpróbáltam megmutatni, hogy a másik oldalú hozzáállás sem igaz (már hogy a Sony lenne az antikrisztus, és a MS lenne a fúdejófej). Mindkettő egy pénzügyi alapon üzemelő, nyereségre törekvő cég, és azok is akarnak maradni. Viszont ez a mostani felvásárlás olyan mértékű, aminél érdemes elgondolkodni, hogy nem-e lesz belőle hosszabb távon veszteségünk, miközben csak a rövidtávú előnyöket látjuk/látjátok. Ezért is van ez a vizsgálat. Csak a MS még itt is megvesz mindenkit, mert (szerintem) ugyanúgy védhetetlen az álláspontja, mint az NVIDIA álláspontja is az volt az ARM esetén (csak az még nagyobb üzlet lett volna).
(Megjegyzés: a mostani perben derült az is ki, hogy a fejlesztőknek, készítőknek kifejezetten káros a mostani gamepass rendszer, mert jóval kevesebb a megvett játék, így jelentősen kisebb a bevételük is - ezáltal csak az a kérdés, mikor fog robbanni valami ... akár úgy, hogy elkezdik elhagyni a platformot, akár úgy, hogy több pénzt fognak kérni a MS-tól, aminek a vége az lehet, hogy a MS (ha már nem lesz 'tétel' pl. a Sony) jelentős emelést fog tenni.)[ Szerkesztve ]
-
Neurotoxin
őstag
“Sony egyik húzócímének a készítőit akarja a MS felvásárolni rekord összegért”
A COD mindig is multiplatform cím volt, csak a Sony azt kommunikálta, hogy sokan a platformjukkal azonosítják. Az érdekes módon senkinek se bökte a szemét, hogy a Sony külön megállapodást kötött PS exklúzív COD tartalmakra. Még mindig a COD, a FIFA, és a Fortnite viszi a platform szekerét, ezért remeg a Sony segge. Ez az igazság.
Sőt, ott a Minecraft is, mint húzócím, multiplatform maradt, nyílván a Micro se a pénze ellensége.
GamePass: Látszik, hogy fogalmad sincs, hogyan működik, nyomod a demagóg szöveget. A Developer programban pont, hogy az indie fejlesztők járnak a legjobban, sokak itt tudnak igazán “bemutatkozni”, sőt, van, aki még fizet is, hogy bekerülhessen a listába. A nagyobb címekért (Atomic Heart pl.) kemény pénzeket fizet a Micro a fejlesztőknek. Az pedig, hogy egy cím kevésbé fogy, mert a GP rendszerében van, igaz, de nem csinálnák, ha nem lenne profitábilis. Egyébként nyugodj meg, pont heti hír volt, hogy a “300 Ft-os” GamePass ajánlatot is megszüntették, a belépő szint a 3.000 Ft-os alap csomag lesz, EA play nélkül (ami tartalmazza, az az Ultimate 4.190 Ft körül). Most szándékosan nem írok tartalomgyártót, de azt is héten hallottam a podcastjukban, hogy ha X, Y játék elérhető Steam-en, akkor inkább ott veszik meg, nehogy a Micro-t támogassák…
De akkora marhaságokat tud szintén a tudatlanság okán más tartalomgyártó is összehordani, hogy leesek a székről.
Új hozzászólás Aktív témák
it Elutasított egy amerikai bíróság egy gamerek által indított, fogyasztói trösztellenes pert a Microsoft és az Activision 69 milliárd dolláros felvásárlása kapcsán.
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 FHD IPS touch, i5-4300Y, 4GB RAM 128GB SSD ujjolv., 1 hét gar
- !!! LG OLED C9 55" Eladó !!!
- X1 Yoga 5th 27% 14" 4K UHD IPS érintő i7-10610U 16GB 256GB magyarított vbill ujjlolv toll gar
- TP-LINK EAP245 V1 AC1750 Dual Band 2024.02.14.-ig garis
- Új kiváló ár érték arányú FHD 5G HORLAT projektor ajándékkal
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest