Új hozzászólás Aktív témák
-
LosBlancosRM
senior tag
S24U-n is 6.1 jött, érdekes, hogy ott sikerült átsiklani felette és félrevezető cikket írni.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz LosBlancosRM #1 üzenetére
Az a telefon nem volt a birtokunkban a verziószámot ellenőrizni, de visszanézem és korrigálom, köszi. A sajtóközlemény 6.1.1-ről írt.
-
Gabci77
csendes tag
fú most ezzel aztán keményen férevezettek mindenkit..
-
cezarlacrone
aktív tag
Megjött ma a frissítés S23U, viszont maradt 6.1
[ Szerkesztve ]
-
Endr00
aktív tag
Elvileg 6.1.1 csak az összehajtható készülékeken van, minden más 6.1-el jön
Samsung Galaxy S23
-
tag
Na most már döntsétek el, hogy 6.1 vagy 6.1.1
No Cat No Life
-
tag
-
janeszgol
félisten
Ezeknek az AI csodáknak egy része gondolom nem tud magyarul. Akkor mi a fenének foglalja a helyet és az erőforrást?
-
DraXoN
addikt
Z flip 5 "maradt" 6.1-en (februárban jött arra az AI frissítés).
Azóta is 6.1
janeszgol:
Kb. hasznontalan nagyrészük magyarul. Nem igazán marad le sokmindenről az ember.
Szerintem legalábbis. de még ha tudna is magyarul, akkor se jutna eszembe csak az AI miatt dönteni egyik készülék irányába egy másik telefonnal szemben.[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
golyós
addikt
Annyira bővült a fordítások köre, hogy mostmár az S Pen fordítás alól is kivették a magyar nyelvet.
Köszönjük Samsung.
Se a böngésző se az S pen nem tud már magyarul.
Használjunk Google-t , Ez aztán az előrelépés.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
prolad
addikt
Fold 5-re 6.1.1 jött. És sikerül visszahozni az alsó navigációs sávot, de mostmár ott van mellette egy vissza gomb és mögötte szürke háttér, gyönyörű.
Szerk:
De legalább könnyű eltüntetni a sávot, pont mint eddig, így már jó minden.[ Szerkesztve ]
-
DraXoN
addikt
Úgy néz ki, a korábbi 6.1-el jött AI, inkább csak valami előzetes volt, nem a teljes csomag (bár tudott egy-két dolgot)... most jött meg akkor Z Flip 5-re is a teljes(ebb?) verzió. 6.1.1 lett belőle.
Továbbra se látom sok hasznát, ékes nyelvünk nem beszéli (fordításban/tolmács módban nem megy így)... persze a szövegek magyarok, de a funkciók java nem működik. Képszerkesztés... vicces lehet, de kb. ennyi. Valódi haszna szerintem annak se sok.Amíg ingyenes maradhat... de mikortól előfizetéses lesz... kell a fenének.
[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
rwbag2012
tag
Az energiapontszámot hol jelzi? Frissítettem, de nem látom Health-ben.
-
Móci
addikt
Frissült, megy... de ez az AI bohóckodás nem hozott lázba. Legalább rosszabb nem lett.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
tag
Az okostelefonok AI funkcióit nem nekünk találták ki, a Z generáció az, amelyik ebben az új környezetben fog szocializálódni.
"A kutatás szerint a Z generáció 91%-a ismeri a MI fogalmát, míg a baby boomerek (1946-1964) és veteránok (1928-1945) esetében ez az arány 74%, illetve 71%. A Z generáció kiemelkedően aktív a MI használatában, 46%-uk már napi szinten alkalmazza valamilyen célra, míg az idősebb generációk inkább elméleti szinten támogatják a technológia megismerését."
Forrás: ForbesNo Cat No Life
-
beno52
tag
A fájlok asztali parancsikonja viszont jó funkció, eddig csak 3rd party appal (ES File explorer) tudtam megcsinálni
-
LosBlancosRM
senior tag
Nekem az elnevezéssel van bajom. Nem sok intelligencia szorult pl a Chatgptbe. Egy fejlett kereső, ennyi. Bohóckodtam a Samsung képszerkesztőjével, hogy rakjon a kezemre egy kígyót... Amatőr photoshopos is szebben megcsinálja, ráadásul nem csak egyféle kígyót ismer, mint a Galaxy AI.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
GreatL
őstag
S22+ 6.1.1 lesz?
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Voda Samsung Galaxy A54 | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
tag
válasz LosBlancosRM #25 üzenetére
Fog az még fejlődni...
Én S22U-t használok és az olvasottak alapján megmondom őszintén örülök, hogy én nem kapok semmit ezekből az AI funkciókból. Az, hogy a gyári böngésző elfelejtett magyarul, engem nem érint, mert Chrome-ot használok, de hogy az S-Pen is elfelejtett, az azért a vicc kategória.
GreatL Lesz, AI funkciók nélkül.
No Cat No Life
-
vg
addikt
Nekem az a véleményem, hogy felháborító, hogy nem elérhető magyarul egyes Ai funkciók a több mint 500.000 forintos telefonon. Miért akarjon az ember ilyen mobil venni legközelebb? Nekem 23 ultra készülékem van és biztos vagyok benne, hogy többet nem veszek csúcs Samsung telefont az életbe, mert egyszerűen nincs értelme. Reklámozzák ezeket az AI dolgokat a hivatalos magyar weboldalon is aztán miután megvette az ember a fél milliós telefont, akkor jön rá, hogy el se érhetőek magyarul... nincs erre valami EU törvény még, hogy ezt így nem lehetne?
-
tag
Van értelme csúcs Samsungot venni, csak mondjuk tavalyit, vagy akár tavalyelőttit. Legalábbis nálam van egy lélektani határ, amit hajlandó vagyok egy telefonért kiadni.
Nem azzal van a legnagyobb baj, hogy a Galaxy AI nem tud magyarul, mert mi nagyon kicsi piac vagyunk (igaz, azt ígérte a gyártó, hogy nyárra lesz magyar nyelv), hanem az, hogy a böngésző és a toll elfelejt magyarul. Vicc.
No Cat No Life
-
DraXoN
addikt
ez van... kicsi ország, kicsi nyelv, ráadásul nem az van, hogy hasonlít egy másik ország nyelvéhez és relatív kis meló megoldani a helyi dialektust, hanem teljesen más gyökerei vannak a nyelvnek, más szórendel, szabályokkal stb. (AI legyen a talpán amelyik megoldja... bár valójában ezen generelatív AI-ok könnyebben megoldják mint a szokásos fordító algoritmusaik a cégeknek, sőt.. lehet ez egy jól használható területe lesz majd az AI algoritmusoknak.. a program rész fordítások, de még ilyen célra nem használják a cégek, nem bíznak bennük annyira ... még alfa/béta teszt fázisban van a "piacon", nem a termékekben van hasznosítva).
Anno 2000-res évek elején, közepén rengeteg számítógépes játék jelent meg nem csak magyar felirattal, de akár szinkronnal... majd rájöttek nem éri meg a piac és leszoktak róla.
eleinte a Xiaomi, szinte minden termékét magyar lokalizációval jelenített meg.. manapság jó ha a telefonjai tudnak magyarul (ők is visszább vettek).magyar játékfeljesztő cégek, magyar feliratot nem raknak az itthon észült (igaz külföldi tulajdonos és a kiadó) játékokba... mint mondtam, kis piac, egyszerüen a lokalizációra költött összeget nem hozza be a piac (vagy neccesen).
Anyám azon van kiakadva, hogy néha-néha a facebook is egy-egy frissítéssel részben angollá válik az "ez most miért nem magyar megint?" szöveggel keres meg... azt a következő frissítéssel "javítják" ezt (hogy más részen maradjon angol). Az ilyenekről mondjuk csak azért tudok mert anyám jelzi.. én észre se veszem ha angol és magyar szöveg vált (szokszor)... köze lehet a diszlexiámhoz valószínűleg, mint ahogy a nyelvi "elírásokat" se veszem észre.
-
hevepapa
senior tag
"Anno 2000-res évek elején, közepén rengeteg számítógépes játék jelent meg nem csak magyar felirattal, de akár szinkronnal... majd rájöttek nem éri meg a piac..."
Akkoriban volt, hogy valamelyik teljesen magyarul (felirat+szinkron) megjelent kurrens EA játékból eladtak párszáz darabot, közben csak az egyik magyar torrent helyen közel 10000 letöltése volt. Valahol ez is közrejátszott abban, hogy a nagy reményekkel indított EA Magyarország céget pár év múlva bezárták és a magyar piac átkerült a cseh központ irányítása alá.
-
golyós
addikt
Nem az a probléma, hogy mekkora piac vagyunk meg a többi közhelyes magyarázat, hanem az, hogy eddig tudta.
Az előző frissítés után eltűnt a böngészőből a magyar nyelvi csomag , a mostani után meg az S pen alól vették ki.
Tehát használjunk Chrome-ot illetve a Google bekarikázós fordítóját.
MIért is? Mi az ésszerű magyarázat rá?? Semmi.Ez nem Google telefon hanem Samsung, minek csinálnak saját alkalmazást ha utána (számunkra) butítják?
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
DraXoN
addikt
Mondjuk sose hasznátam a saját böngészőjét a samsungnak (meg kb bármilyen telefont vettem is.. a gyári sose volt használva részemről). Most megnézve magyarul megy a böngésző.. persze lehet azóta javították ezt.
-
zdanee
őstag
És ezzel együtt el is baxták a kamerát, ha zoomolsz.
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (3év garancia, 7 ciklus az akksiban)
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Független Hibátlan/2025.07.16.Apple Gar./Akku 100%/p3699
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen