Hirdetés
- [Re:] UPC Connect Box: jó-e a szolgáltató csodaroutere?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bittorrent topik
- UPC Direct (műholdas TV)
- [Re:] Nagyon rossz hatással van a gyerekekre a járvány miatti túlzott eszközhasználat
- [Re:] Balesetveszélyes autókat kell visszahívnia a Teslának
- [Re:] Ingadozik Elon Musk vagyona, a Tesla is egy lufi lehet
- HBO GO & OD Topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Program promók
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [zone:] Újra divatba jöhetnek a billentyűzetes telefonok?
- [Re:] [bkercso:] TicTac UFO - mi lehet ez?
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Hozzászólok Aktív témák
-
balazs025
aktív tag
válasz
DeathAdder #93358 üzenetére
Mondjuk Ramos legalább egyet kapott, Rojo csak sárgákat, pedig talán neki még veszélyesebbek voltak a becsúszásai.
Ezt meg csak úgy itt hagyom: ,,A Tuttosport szerint Mino Raiola felajánlotta Donnarummát az Internek".
[ Szerkesztve ]
-
balazs025
aktív tag
Úgy látom Emery nem alkot valami maradandót Párizsban. Meglepne ha ő maradna jövőre is, bár nem tudom melyik top edző menne most oda.
-
balazs025
aktív tag
válasz
bagyulajuve #93649 üzenetére
Az nem csak akkor van, ha van kivásárlási záradék? Bár nem tudom pontosan, de annak sok értelme nem lenne, hogy a 2 csapat megegyezik, de a játékos nem is akar oda menni.
-
balazs025
aktív tag
válasz
Citroghost #93853 üzenetére
Csak éppen szerdán kupa döntő lesz.
-
balazs025
aktív tag
válasz
DeathAdder #93874 üzenetére
Vagy mire megjönne már más csapatnak szurkolna.
-
balazs025
aktív tag
válasz
venember83 #93927 üzenetére
Jó, de azért nem volt idén ilyen eset, mert most nem lőtt annyi gólt és mégis bajnok lesz.
-
balazs025
aktív tag
válasz
Citroghost #93994 üzenetére
Persze, mindig más a hibás. Bár a Liverpoolnál már nem az első szar meccs lenne.
-
balazs025
aktív tag
válasz
Citroghost #93998 üzenetére
Jól mondod volt. Most nem elég, de amúgy mindegy is mert innen már csak nem fogja elbukni a Liverpool.
-
balazs025
aktív tag
válasz
Citroghost #94003 üzenetére
Na viszont most megteszi azt a Liverpool, amit meg kell tenniük, tehát megnyerik a meccset. Nem az Evertont kell szidni (bár nem túl sportszerűek) és elvárni, hogy a Liverpool helyett összehozzák a 4. helyet.
-
balazs025
aktív tag
válasz
Citroghost #94026 üzenetére
Szerintem a Spursnél azon fog múlni, hogy mennyire tudják egyben tartani a csapatot. De azt kétlem, hogy tudnának annyira erősiteni, hogy a BL-ben is mutassanak valamit.
-
balazs025
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #94051 üzenetére
Szerintem ha valakit valamelyik óriás el akar vinni akkor el is fogja. De a játékosok szemszögém viszont nem hinném, hogy jó döntés lenne a váltás mert bár egyénileg is nagyon jó játékosokról van szó, de ez a Spurs most így nagyon össze van rakva és látszik rajtuk, hogy nagyon ismerik egymást. Kérdés más társakkal mennyire tudnának így együtt működni plusz máshol nem biztos a kezdőség se.
-
balazs025
aktív tag
válasz
Citroghost #94102 üzenetére
Vagy azt is mondhatjuk, hogy az Arsenal cseszett el eggyel több meccset, hogy a legjobb 4-ben legyen.
-
balazs025
aktív tag
válasz
DeathAdder #94106 üzenetére
Jó hát nem írtam olyan komolyan.
Ebben pedig nem tudok állást foglalni, mivel a meccseik kb 50-60%-át láttam. Viszont a tavaszi hullámvölgy mögött biztos, hogy nem csak formahanyatlás volt.
-
balazs025
aktív tag
válasz
Citroghost #94361 üzenetére
Nem volt váratlan, egy ideje megromlott a kapcsolta a vezetőséggel, erről már elég régóta cikkeztek.
-
balazs025
aktív tag
válasz
Citroghost #94673 üzenetére
Meg a Liverpool is ott lesz.
-
balazs025
aktív tag
Dybalaval nem tudom mi volt, de ő is gyengén játszott. Higany pedig csak a szokásos, a kicsik ellen brutál jó, de egy 90 milliós csatártól én elvárnám, hogy a legfontosabb meccseken is mutasson valamit. A Juve játékosok a 3. gól után pedig hihetelenül szétestek.
-
balazs025
aktív tag
válasz
venember83 #94751 üzenetére
Na pont ezt nem értem. Szerintem a bajnokság amúgy is meglett volna, viszont én laikusként azt gondolom, hogy higany pont az ilyen meccsekért lett véve. Az azért elég világos volt, hogy a juve idén bl győzelemre készül.
-
balazs025
aktív tag
válasz
Citroghost #94820 üzenetére
Csak ezzel, még mindig nem vagytok előrébb a kis csapatok ellen.
-
balazs025
aktív tag
válasz
Citroghost #94838 üzenetére
Szerintem annyit nem ér, de tipikusan az a helyzet, hogy szükség van egy viszonylag fiatal, de jó képességű és PL rutinnal is rendelkező védőre.
-
balazs025
aktív tag
válasz
venember83 #94877 üzenetére
Én örülök az érkezésének. Van benne potenciál, és a középpályánk eddig egy katasztrófa volt. Fassone pedig okosan hozta el, hogy kijátssza az FFP-t. Elvileg jön még Biglia, úgyhogy már csak egy kreatív játékos kéne a középpályára. Viszont ha igazak a hírek, mi is beszálltunk a Tolisso versenybe.
-
balazs025
aktív tag
válasz
Citroghost #94938 üzenetére
Sőt, ha igaz a hír már 75M fontot kérnek érte.
-
balazs025
aktív tag
válasz
venember83 #94962 üzenetére
Lehet, hogy rosszul látom, de valahogy nem mennek a döntők Allegrinek a Juve-val és inkább mentálisan buknak el, mint taktikailag. 2 éve a Barca ellen is elég lehangoló volt a teljesítményük, idén a 2.félidőben konkrétan botrányos, főleg az 1. félidőhöz képest. És bár tudom, hogy nem túl jelentős kupa, de az Olasz Szuperkupa döntőn is elvéreztek egy -sajnos- gyengébb Milan ellen.
-
balazs025
aktív tag
válasz
venember83 #94970 üzenetére
Persze ez érthető, mert tényleg nagyon rövid a pad és a középpálya se túl acélos. De azért csak nem tudott gólt lőni két forduló alatt se a Barca, 2 éve pedig a Real ellen mutatott elég meggyőző játékot és én úgy látom, hogy a 2 fordulós mérkőzésekre magabiztosabban mentek ki, mivel sokkal inkább ott volt a javítás lehetősége. Azért a 2. félidő elején csak nem voltak annyival fáradtabbak mint az 1. végén és mégis teljesen más képet mutatott a játékuk, ez pedig nem csak a Real érdeme volt.
Más: Közben Rodriguez leigazolása hivatalos. Kifejezetten örülök neki.Elég gyors Fassone. Szokatlanok a gyors igazolások és, hogy nem csak üres ígérgetések vannak.
[ Szerkesztve ]
-
balazs025
aktív tag
Közben André Silva hivatalosan is Milan játékos.
Kíváncsi leszek rá, mert nagyon tehetségesnek mondják, de a portugál bajnokságból mindig rizikós a vétel. pl: Danilo. De hátha beválik.
-
balazs025
aktív tag
válasz
venember83 #95201 üzenetére
Te, mint juve szurkoló, látsz rá esélyt ezek után, hogy ő legyen hosszútávon Buffon utódja a Juventusban? Mert személy szerint, azért abban bízok, hogy Olaszországon kívülre kerül. Mondjuk egy PSG-be, bár a Realról is láttam cikkeket.
-
balazs025
aktív tag
válasz
venember83 #95273 üzenetére
Egy juventus-os oldalon olvastam, hogy a jutaléka akár 48 millió is lehetett. Azért az durva, hogy lehet, hogy az átigazolási díj közel felét megkapta Raiola.
-
balazs025
aktív tag
válasz
DeathAdder #95578 üzenetére
Én úgy tudom nem akarják felborítani a fizetési rendszert, és Sanchez se akar engedni a fizetéséből.
-
balazs025
aktív tag
válasz
Citroghost #95604 üzenetére
Látom van benned egyfajta frusztráltság, hogy a Liverpool ismét töketlenkedik az átigazolások terén. Pedig van jó néhány poszt, ahova el kéne az erősítés.
-
balazs025
aktív tag
válasz
Citroghost #95610 üzenetére
Ezaz, hogy csak szó van róluk. Salah-ról a Romaval is elég nehezen lett meg a megegyezés, Keita-ról semmi fejlemény. Milner pedig bár jó volt, de nem lesz fiatalabb se, és sérülés is jöhet. Szerintem középhátvéd terén se álltok túl jól, ami meg van Dijk leigazolásával ment, az már kb szánalmasnak lehet mondani.
A Milannál nem idén akarnak bajnok és BL győztes csapatot építeni, de valahol el kell kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
balazs025
aktív tag
válasz
bagyulajuve #95617 üzenetére
Bár én nem találkoztam erről hivatalos infókkal, de annyit tudok, hogy a tulajdonos váltás után az volt az első, hogy Fassone erről tárgyalt, valamiféle 3 éves tervről. Biztos tudják, hogy mit csinálnak és miben állapodtak meg.
-
balazs025
aktív tag
-
balazs025
aktív tag
válasz
DeathAdder #95670 üzenetére
Mondjuk ezeknél a játékosoknál figyelembe kell venni, hogy nem ugyan az volt az edző amikor érkeztek, és amikor távoztak. Nem véletlen, hogy James legjobb szezonja Ancelotti alatt volt, és most is ő hozzá megy.
Most Zidane rendszerében nincs helye, Ancelottinál volt -
balazs025
aktív tag
válasz
DeathAdder #95675 üzenetére
Az tény, hogy Zidane nagyon jót tett a Realnak, de sajnálom Ancelottit még mindig. Ha jól emlékszem a 2. szezonjában akart ő is egy romboló típusú játékost, talán Mikelt, mivel Casemiro akkor még nem állt készen. Kíváncsi lettem volna, hogy mit hozott volna akkor ki Ancelotti a csapatból.
-
balazs025
aktív tag
válasz
DeathAdder #95747 üzenetére
Ja, mert az angol csapatoknak aztán nagyon nehéz a tv-s bevételek mellett.
-
balazs025
aktív tag
válasz
DeathAdder #95753 üzenetére
Valamelyest megértem az álláspontod, de nem fogunk ebben egyetérteni. Szerintem kb az egész PL egy felduzzasztott ,,cukros bácsi". Egyszerűen nem normális így, hogy ekkora előnnyel indul kb az összes angol csapat. Bár ez csak az én véleményem. (És nem irigység vagy utálat miatt mondom.)
-
balazs025
aktív tag
válasz
DeathAdder #95763 üzenetére
Ezzel én is egyetértek, hogy a kereslet határozza meg, hogy ekkora pénz van a PL-ben, és ezt minden áron fenn is akarják tartani. Mourinho és talán más edző is panaszkodott, hogy a szövetség semennyire nincs figyelemmel a csapatokra. De tény valamint jól csinálnak.
És ne hidd nem akarom én szidni a PL-t, én is szoktam nézni, szeretem is. Csak nem tudom elképzelni, hogy az ilyen tulajdonosok nélkül hogy tudnák tartani a lépést (leszámítva a 2 spanyolt). Plusz a pénzes tulajdonosok között is van különbség. Mert lehet az elfogultság beszél belőlem, de szerintem most a Milan-nál, bár hirtelen többet költenek, de egy játékosért se adnak ki túlzottan nagy összeget, próbálnak értelemes határokon belül mozogni.
És persze, az a jó, ha többféle vélemény van. Nem láthat mindenki mindent egyformán.
-
balazs025
aktív tag
válasz
Citroghost #95812 üzenetére
Nem kell félteni a Juventust, azért majdnem minden évben vesznek 1-2 jó játékost pl Dybala, Sandro.
-
balazs025
aktív tag
válasz
venember83 #95826 üzenetére
Ezzel inkább azt akartam mondani, hogy ha nem is egyből, de elég jól szokta pótolni a távozókat a Juve. Bár tény, hogy a középpályát még nem igen sikerült, mert Pjanic egyedül kevés.
-
balazs025
aktív tag
válasz
Citroghost #96089 üzenetére
Voltál már valaha, valamelyik csapatra jó véleménnyel a liverpool-on kívül?
-
balazs025
aktív tag
válasz
Citroghost #96653 üzenetére
Az elsőt a spanyol média a másodikat az angol híreszteli. Kívancsi vagyok a pénz vagy Klopp a fontosabb, mert nem biztos, hogy távozna Klopp, de szerintem még akár az is benne lenne. Mivel akiket kért nem igazán sikerül leigazolni, ő pedig egy hónapja mondogatja, hogy Coutinho nem fog távozni.
-
balazs025
aktív tag
válasz
DeathAdder #96847 üzenetére
Most egy szerencséje van azért a Liverpoolnak, hogy jövőre vb. Mert azért túl nagy jövőt nem látok arra, hogy Coutinho sokáig liverpooli játékos lesz, így, hogy elvileg kérelmet is beadott. Bár elvileg jelenleg ezt elutasították.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- [Re:] [Cordi439:] PS3 super slimem eladó
- [Re:] ASUS GeForce GTX 1080 TURBO 8GB GDDR5X
- [Re:] Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- [Re:] UPC Connect Box: jó-e a szolgáltató csodaroutere?
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Apple Watch
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490*ÚJ kijelző*i5 8250U/8GB/256GB M.2/MAGYAR bill/Win 10 Pro/Dell gari 2022.09.03-ig
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO
- Dell Latitude 5580 15,6" FHD*i7 7600U/16GB/240GB M.2/vil.MAGYAR bill/akku elhasz.csupán 2,9%/gari
- Xiaomi Mi Electric Scooter Essential-Bontatlan
- Dell Latitude 7490*MAGYAR vil.bill/i5 8350U/8GB/256GB/FHD/Dell NBD gari 2022.12.06-ig
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: T.A.Cs.
Város: Budapest