Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV - digitális adás
- Asus routerek
- XPEnology
- Milyen routert?
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Hozzászólok Aktív témák
-
balazs025
aktív tag
válasz
DeathAdder #96849 üzenetére
Ebben egyet értek, hogy nagyon alattomos volt Dembele és Coutinho is, és valószínűleg nem csak maguktól. Én személy szerint annak örülnék, ha jövőre a PSG-be adnák el egy halom pénzért, hogy mehessen Neymar után. Bár erre sok esélyt nem látok. Viszont, ha marad idén (ami elég valószínű) , akkor kíváncsi leszek Kloppra, mivel azért kihagyni nem nagyon lehet egy egész szezonra, viszont így a csapatmorál is kérdéses. Nem volt valami jó időzítés a részéről. Bár Lanzini-ről olvastam híreket, hogy ő vele próbálnák valamelyest pótolni majd a jövőben.
-
balazs025
aktív tag
Hatalmas mostanában a barca, ha igazak a hírek
Elvileg a fix 80-90 milliót 5 év alatt akarják kifizetni részletekben, és most pedig ultimátumot adtak a liverpoolnak, hogy fogadják el az ajánlatot vasárnap estig vagy visszavonják. Erre már csak azt tudom mondani, hogy szánalmas.
-
balazs025
aktív tag
válasz
DeathAdder #97155 üzenetére
De még elvileg ilyen kitétel van a bónuszhoz, hogy 1 szezonban az atanylabda mellett más egyéni címet is nyer. Hatalmas trollok vagy másra nem igazán tudok gondolni.
(Persze ha egyátalán igaz ez, de kinézem belőlük.)
-
balazs025
aktív tag
válasz
jkrisztian #97157 üzenetére
Mint írtam, ha igaz, akkor ez a véleményem róla. Ha nem akkor természetesen e miatt nem lehet ez. De az x összeg +bónuszok az tény. A több év alatt kifizetendő vételi ár Olaszországban gyakran előfordul, így ez se elképzelhetetlen. És hogy a barca nyomást helyezzen az adott klubra pedig több, mint valószínű. A katalán sajtó pedig biztos jobb forrás lenne. Csak az a baj, hogy szerintük Verratti, Coutinho, Dembele és Dybala is már barca játékos, és órák múlva jön a hivatalos bejelentés.
Kb 3-4napja lehetet, hogy a barcától azt nyilatkozták, hogy egyre közelebb a megállapodás a dortmund-dal, erre pár órára a dortmundtól cáfolták ezt, és még be is oltották őket. Úgyhogy azért valami nincs rendben a barca átigazolási rendszerében.
-
balazs025
aktív tag
válasz
J.Hetfield #97188 üzenetére
És? Nem mondott hülyeséget, tényleg nincs a keretben.
-
balazs025
aktív tag
Úgy érzem a Spurs idén is elengedi a BL-t
a két manchesterinek pedig kötelező a csoportelsőség.
-
balazs025
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #97299 üzenetére
Úgy emlékszem tavaly se volt elsődleges a BL (bár lehet tévedek), szerintem idén pedig a bajnokságban is nehezebb dolguk lesz, már csak a Wembley miatt is. Így én a 3. helyre várom a csoportban őket, és az EL-ben se várok nagy menetelést. Bár nem haragszom meg, ha rám cáfolnak.
-
balazs025
aktív tag
válasz
venember83 #97396 üzenetére
Nem is értem őt. Nemhogy Bellerin a saját posztján játszana és baloldalt Kolasinac, nem, inkább egy olyan Oxlade-Chamberlain, aki nem is akar már az Arsenalban játszani. Plusz kb a leggyengéb csatárral áll fel, pedig Lacazette vagy Giroud is szerntem jobb lenne.
-
balazs025
aktív tag
válasz
venember83 #97400 üzenetére
Persze, csak én a szezon előtt azt vártam, hogy mindent egy lapra feltéve fog menni a bajnoki címért. Erre még most a 3. fordulóban is semmi elképzelés, és össze-vissza pakolgatja a játékosokat, keresve a megfelelő pozíciót számukra, mintha még mindig csak felkészülési meccsek lennének.
-
balazs025
aktív tag
válasz
DeathAdder #97467 üzenetére
Ha jól tudom az volt a fő ok, hogy középen akar játszani, amit Klopp meg is ígért neki, míg a Chelseanél szélen számítottak volna rá.
-
balazs025
aktív tag
válasz
DeathAdder #97469 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy Klopp mit tud belőle kihozni. Mert ahogy Peet (ha valaki ismeri) is írta, bár igazán nincs posztja, de a legnagyobb gond az vele, hogy Wenger túl nagy szabadságot ad neki, viszont ő meg nem kifejezetten jó a gyors döntéshozatalokban.
-
balazs025
aktív tag
válasz
venember83 #97519 üzenetére
Pénzt. Mi mást?
Bár hihetetlen képességekkel rendelkezik, de az ilyenek és a színészi alakításai miatt egyszerűen képtelen vagyok elismerni.
-
balazs025
aktív tag
válasz
DeathAdder #97528 üzenetére
Én arra leszek kíványcsi, hogy coutinho mennyit és hogy fog játszani.
Na meg a chealsenél costara, az talán még érdekesebb helyzet. -
balazs025
aktív tag
válasz
DeathAdder #97623 üzenetére
Viszont azt még mindig nem akarom elhinni, hogy nem volt olyan védő, aki elérhető lett volna, és nem lenne jobb Klavan-nál vagy akár Lovren-nél.
-
balazs025
aktív tag
válasz
BenHans #98139 üzenetére
Bár nem vagyok napra kész a Bayern ügyekben, és lehet tévedek, de én Hoeneß-t érzem fő oknak.
Mintha egyfajta kiskirály akarna lenni mióta visszatért. Előző idényben még a sajtóban is oda szúrt Carlonak a Müller ügyben, hogy nem ott játszatja, ahol szerinte kéne. És boztos vagyok benne, hogy a háttérből egyéb taktikai dolgokba is beleszólt. És elég komoly nyomást is gyakorolhatott.
-
balazs025
aktív tag
válasz
DeathAdder #100160 üzenetére
Na, coutinho árából ki is jött
-
balazs025
aktív tag
válasz
paatrick #100480 üzenetére
Jó, mondjuk azt nem nyilatkozhatja, hogy Benzema szar és CR-nek se megy, és ezért új csatárra van szüksége. Plusz az is elgondolkodtató, hogy valóban Zidane ragaszkodik e Benzemahoz és nem Perez. Mert már kb ez volt Ancelottinál is, hogy a csere csatárok nem kaptak mellette elég lehetőséget. Ezért ment el elsőre is Morata, plusz, ha jó emlékszem elég jó áron megvehették volna Borsócskát is, és ő mindig lendületet vitt a játékba.
-
balazs025
aktív tag
Azért abból a 120 millióból illene a 'poolnak egy normális kapust vennie.
-
balazs025
aktív tag
Bár Coutinho egy zseni, de ahogy elnézem talán Can hiányát jobban meg fogja érezni ez a Klopp féle Liverpool.
-
balazs025
aktív tag
válasz
Motion_Blur #104399 üzenetére
Mocskos Cakir !!444!!4!
-
balazs025
aktív tag
válasz
DeathAdder #104586 üzenetére
Ha rendesen megnézed, láthatod, hogy a 2. félidőt rakta be, nem a teljes meccset.
-
balazs025
aktív tag
válasz
máyköl #104964 üzenetére
Persze, tudom nem teljesen ugyan az a helyzet, de azért Piqué esetén elmondható, hogy kikéri magának, hogy ő nem spanyol, hanem katalán. Ha nem lenne ennyire erős a spanyol válogatott, meggyőződésem, hogy nem is játszana ott, függetlenül, hogy van e katalán válogatott.
-
balazs025
aktív tag
válasz
L_YKing #104966 üzenetére
Nem azt mondta, hogy hagyja ott, engem hidegen hagy, hogy ki hol játszik, hanem, hogy bár pl Özil választhatott 2 válogatott közül, de ő is (ahogy Piquét is) a siker motiválta, és nem a nemzeti hovatartozás érzése. Nekem ezzel nincs problémám, ahogy eddig a többségnek sem, csak most Özilék egy politikailag kényes ügybe mentek ezzel bele, és ezért jött elő, hogy ki miért, melyik válogatottban játszik.
[ Szerkesztve ]
-
balazs025
aktív tag
válasz
DeathAdder #105919 üzenetére
Mondjuk ez szerintem csak a Zidane érát akarja szemléltetni érdekességként. Nem hinném, hogy arra irányulna, hogy bezzeg a Real milyen keveset költött. Mindenki tisztában van vele, hogy a Real is egy költekezős csapat.
-
balazs025
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #105925 üzenetére
Persze, érthető. Csak én úgy értelmezem ezt a képet, hogy más edzőkhöz, top klubokhoz képest Zidane nem össze-vissza vásárolgatásokkal akart előrejutni, hanem az akkori keretből (ami nem kis értékű, és nagy potenciál is volt benne) akarta a lehető legtöbbet kihozni. Lehet bennem van a hiba, és valójában tényleg ilyen elvakult következtetést akar ez a kép közvetíteni, hogy a Real milyen gazdaságos és nem költekezős csapat, ezt már soha nem fogom megtudni.
-
balazs025
aktív tag
válasz
DeathAdder #106064 üzenetére
És ez most van Dijk volt?
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- [Re:] Jól alakultak az Intel dolgai tavaly, és sínen a 7 nm-es node is
- Villanyszerelés (tippek, trükkök, segítségkérés)
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- [Re:] Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Nyíregyházi PH! találkozó
- Koreai autók topic (Kia, Hyundai, stb.)
- iPhone-t használók OFF topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy