Hirdetés
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Hozzászólok Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
válasz
Citroghost #90817 üzenetére
Igen, ez valahol félelmetes.
Kiesőjelölt csapattal a világ legnehezebb bajnokságát nyered meg, következő szezonban kiváló BL-szereplést hozol szintén nevetséges költségvetésű csapattal. Ők nem a cselzi, ahol Dunát lehet rekeszteni a pénzzel. Aztán van egy többhónapos szar periódusod, és kibasznak mint macskát... ezek után mégis kinek lesz kedve odamenni?You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
válasz
Citroghost #90829 üzenetére
Sajnos egyre elbaszottabb a PL pont ezért
Gazdágilag brutálisak, de ennek nagyon nagy ára van....Ha nem vadnyugat körülmények uralkodnának akkor igeazán mehetnének már a milliárdos befektetők spanyolországba is
You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
válasz
Citroghost #90835 üzenetére
Ezt már a filmben is megmondták
"mint a Tottenham"
jól van nem bántom, maximálisan tisztelem őket.
De azért elmehetnek a faszomba hogyha ma kiesnek[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
Bazdmeg Firenze, ezt honnan veszítették el....
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
válasz
Citroghost #90851 üzenetére
Az az egy szem spanyol meg jól továbbszínészkedte magát
Elég gyenge az idei EL felhozatal.. rohadt mu remélem a Roma nyeri
You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
Érdekes infót olvastam a belga bajnokságról (nem saját írás, csak bemásolom)
Érdemes megnézni a belga csapatok (magukhoz képest) kiemelkedően jó nemzetközi teljesítményét. Pont ma dumálgattunk fociról a belga kollégával, és ecsetelte kicsit, hogy náluk milyen is a bajnoki rendszer pár éve: 16 csapat van, nyomnak egymással 30 meccset. Ezután az első 6 rájátszást nyom (10) meccs, de ezek az új pontok a korábban szerzettek feléhez adódnak hozzá. Vagyis egyrészt ősszel lazábban lehet bajnokizni (valamennyivel), és inkább fókuszálni a nemzetközi meccsekre, hiszen első 6 a cél, a szerzett pontok meg úgyis feleződnek. Tavasszal pedig már sokkal inkább csúcsformára van hegyezve a csapat a rájátszásra (és a 10 fontos meccsre) készülve, mint egy leharcolt karácsonyi angol alakulat példának okáért.
És ez a vonal egyelőre nagyon bejönni látszik a belgáknak, Angliában persze ellenforradalomként ver le minden újító ötletet az FA.You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
válasz
venember83 #90860 üzenetére
Mert az Arsenal aztán BL helyet érdemel a kézről bepattanó hosszabítás utáni lesgóljaival (igen több is volt), vagy ordító kamutizijivel, az ellennek be nem fújt jogos tizikkel főleg a mérkőzés legvégén, 16on belül kézzel passzsávot záró mozdulokról ne beszélve, vagy a szó szerint semmiből szerzett góljaival, a jogtalan emberelőnyért..
Ezek mind rengeteg pontot hoztak, ahol nagyon nem érdemelték volna meg egyiket sem.
Nehogy már egy leszter vendégszereplésre hegyezd ki hogy lófaszt se érdemelnek ha nem aratnak felettük fényes győzelmet, amikor rengeteg fényes győelmet arattak már a szezonben...
És elfogultság nélkül mondom inkább legyen a Klopp féle gegenpressinges Pool a BL-ben mint a Spurs vagy Arsenal akik rendre lejáratják magukat. (bár odáig el is kell tudni jutni, tudom)
Az agyon szopkodott Pep szitijét is lemosták a pályáról, és edzőváltáskor hatványozottan megvan mindig az az az extra impulzus hogy lehetsz nyeretlen tökutolsó is nagyon benne van a váratlan meglepetés.
Szerintem simán benne van, hogy otthon előhúznak valami váratlant, akár hétvégén, de akár a BL-ben is.You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
válasz
venember83 #90864 üzenetére
Te dolgod, nem árt viszont tudni hogy 38 fordulóból áll a bajnokság, a púl meg éppen az ilyen csapatoktól szokott kiszopni, de legalább idén képesek kompenzálni valahol.
"Ha egy év végén valószínűleg kiesőjelölt Leicestert nem tud a Pool legyőzni, akkor mégis miért érdemelne BL-szereplést"
Mondjuk azért mert végiverte a top és felsőházi csapatokat, néhány döntetlen mellett.
Szubjektív, akkor szerinted jobban mégremli a BL helyet az aki a kicsiket veri , a nagyoktól meg szopik, mint fordítva. Oké, elfogadom.
Szubjektív szempontból ha nézzük, akkor viszont a Sziti, Cselzi sem érdemel BL helyet, mert nem éri hogy betoppanó cukros bácsik faszméregető szereként kezelt csapatok szerepeljenek ott.
Mert ha azok nem lennének akkor máris kettővel kevesebb jobb csapat lenne a púlnál, és nem lenne az a kettő aki jobban megérdemli a bl helyet mint ők.[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
válasz
Citroghost #90896 üzenetére
Sevilla azért lényegesen jobb, rutinosabb csapat mint a Leicester, van rá esély, de meglepne ha nem a Sevilla menne tovább. Pont ezért fogok a Leicesternek szorítani a visszavágón
You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
baromi gyengének azért nem nevezném
Ez a Leicester azért megnyerte a csoportját, akármennyire is nem volt erős. Simán elvegyülne bármikor ilyen Ludogorec, Rosztov, Brugge, Legia, Zágreb, Moszkva, Kijev, Köbenhavn, Besiktas etc.. között, akik gyakori résztvevői a BL-nek. Sőt simán el is mehetne helyettük
City meg inkább menjen csődbe
You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
Sherwood -> Leicester, azt oszt egen
You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
válasz
Citroghost #91007 üzenetére
Naná hogy harapnak mint a veszett kutya, pont ahogy tartottam tőle
You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
válasz
Assimilator #91033 üzenetére
Én meg ettől tartottam, mert az ilyen csapatok mindig mennek mint a veszettkutya, írtam is pár napja
Echte ugyanez volt a Swansea ellen is, egy zsírúj edző, momentuma nem volt a Poolnak, megérdemelten kaptak ki, ahogyan ma is.És továbbra is tartom hogy hiba volt Ranieri menesztése. Most ez az új impulzus kitart még pár meccsig aztán ugyanott lesznek, legfeljebb kicsit összeszedik magukat, de ez Ranierivel is így alakult volna. Végül pedig megragadnak az alsóházban, vagy rosszabb esetben visszaesnek egy ligát és lifteznek ahogyan eddig is tették.
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
válasz
Assimilator #91038 üzenetére
Remélem nem rúgják ki Kloppot, jobb edzője úgysem lehet a Poolnak, és az FSG sem a türelmetlenségről volt eddig híres.
Igen a Leicester feltámadt, de hány meg hány ilyen példa volt már hogy 10 fordulóval a vége előtt edzőcsere, és az adott csapat bravúrosan megmenekül a kieséstől. Ezt pl. a Sunderland kb minden évben eljátszotta eddig.
Na de nem mentegetőzni akarok, a pool is ultrafos volt ma, és kettőn áll a vásár, de ez a Leicester nagyon nem az a Leicester volt amelyik gólt sem tudott lőni ebben az évben, sokkal inkább hasonlított a tavalyira
You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
válasz
Assimilator #91046 üzenetére
Pont az a célja a védekező csapatnak hogy átlövésekre, ívelgetésre, szélre kiszorítsák az ellent, vagyis a pálya "leghaszontalanabb" részére. A halfspacet mint egyik legfontosabb taktikai zónát valamint az aközé eső részt pedig roppant szervezetten lebuszozni.
Az Atletico játékáról volt így magyarázva és képekkel alátámasztva egy nagyon jó kis írás.pl:
Komoly szakmai munka van e mögött, ne higyjük csak úgy ész nélkül csinálják 10szerre is ugyanazt
Liverpoolnál ilyen esetben többször megáll a tudomány, elejében még Cou-val az élen az egész csapat lődözte kapura ész nélkül a lasztit, mindhiába. Így legalább volt néhány ígéretes helyzet, de a védők és a kapus egyszer sem hibázott.
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
válasz
forceberg #91062 üzenetére
Így van, a luxusboszokon kívül, más a kiscsapatok is egyre jobban preferálják ezt a fajta "játékot", mert nem szükségeltetik hozzá annyi tudás mint a tilitolihoz, és nem utolsó sorban hasznosabb is.
A buszozás ma már egy nagyon komoly szakma a futballon belül, ami egyre jobban kezd kiteljesedni.
Mindig megvan az az időszak hogy mikor milyen futball dominál, és mostmár egyre jobban a busz korába érünk. Sok poszt íródott erről, magyarul is olvastam már többet ami rendkívül lényegretörő, részletes és tanulságos volt, de még az is csak a felszín vakargatása egy pl Simeone féle buszhozYou'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
válasz
Assimilator #91065 üzenetére
Hát ja... ha a biszem baszom csodafoci csúcsra van járatva akkor talán sikeres lehetsz, különben nem sok babér terem. Ott van az Arsenal pl. aki a top4-en kívül semmi másra nem megy a csudafocijával. /bár örülnék én annak a top4-en kívül semmi másnak
/
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
Én ugyan nem láttam a meccset, tény hogy az egész united szar, úgy csapatként, de Pogba azért messze nem középszer. Nem is klasszis egyelőre legalábbis, inkább olyan potenciális győztes mint sem született győztes, és kurva nagy teher rajta huszonpárévesen a világ legdrágábbjának lenni, bár az egójával eddig se volt gond, és nagy pofa kellett ahhoz is hogy visszamenjen az utd-be azok után ahogy elhagyta..
You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
válasz
NyxNyxNyx #91173 üzenetére
Fogalmam nincs, hát tudom én?
csak a Juventust ne
egyelőre úgy látszik hogy az alsóházi csapatok ellen megy a szenvedés.
Evertont Klopp mezőnyben eddig mindig simán lerendezte és a Sevillát is ha már felhoztad úgy lemosták az első félidőben hogy engem is meglepett, az akkor látottak alapján 10ből 8 az is győzelem, de inkább ebbe most nem megyek bele.
Jövő hétvégén viszont lehet szopni a burnleytől
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
válasz
Citroghost #91204 üzenetére
Mert amikor Jesus ép volt, mindig kezdett Aguero helyett. Aguero gyenge amikor vissza kell zárni
You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
válasz
Citroghost #91194 üzenetére
Shearer-re emlékeztet leginkább Kene játéka, méltó utóda lehet. A barszareál azért elvihetné a picsába
You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
Szerintem meg simán ki is kaphat az Arsenal otthon.
Nagyon gyenge passzban vannak, hétvégén is úgy le lettek focizva (az első félidőben legalábbis nagyon) mintha a Bayern-Arsenal 3. félidejét néztem volna.
Alexis összebalhézott a csapattársakkal, edzővel, ezért száműzték a kispadra. Őt is utolérte a tipikus dél amerikai hiszti, nagyon nincsenek most a toppon. Szerintem max akkor nyernek ma, ha a Bayern full B csapattal tolná, de azt meg úgysem fogják "megkockáztatni"
You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
Na ez titi volt pedig.... Arsenal
You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
Az arsenal fasorban nincs gazdasági muatókban, a három legtáposabb angoltól is messze vannak, de legalább nagyon stabilan a 4. helyen.
Nekik a 4. legnagyobb bevétel, a 4. legnagyobb kiadás,
a 4 . legtöbb kifizetett bér, a 4. legértékesebb keret
akár kezdõ tizenegyre, akár keretre nézve)Az összes fontos gazdasági mutató alapján egyöntetûen a 4. helyen állnak. Akkor mennének csődbe ha mu, sziti, cselzi szinten vernék a pénzt sztárokra
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
Xdddddddddddd
You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
válasz
Citroghost #91315 üzenetére
Szégyellem hogy kisgyerekkoromban a bayernnek szurkoltam (bár más csapatot nem ismertem akkor)
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
Na ugyanaz a geci alapvonali most hogy "eleven"-ezett a kis mikrofonjába lewandowski homorításakor
You'll Never Walk Alone
-
DeathAdder
veterán
válasz
viharhozo #91328 üzenetére
Ó bazdmeg akkor, nem ordibalta. . Hiába mutatták lassítva az aszisztens pofáját. Nekem nincs mit bizonygatni, és ilyen hülyeségeket keresni... Utoljára conte szájából láttam ezt ordibálni, még meg is jegyezte a sky kommentátor hogy elevent kiabált mert nem fújta tizit csapatának a bíró....
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- [Re:] Redmi Note 7 - nota bene
- Malex3 károsultjai
- Milyen processzort vegyek?
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- Toshiba MD04ACA400 3,5" 4TB SATA merevlemez meghajtó
- HP ENVY x360 15-ed0001nx Convertible - ÚJ - 15,6" FullHD IPS notebook - i7, 16GB, 512SSD, GeForce
- Lenovo IdeaPad Flex 5 14IIL05 eladó! • i5-1035G1, 8 GB DDR4 3200MHz, 512 M.2 SSD, érintő kijelző•
- Újszerű Lenovo YogaBook 10,1” Érintős Tablet Mini Windows Laptop -65% x5-Z8550 4GB 64GB FHD IPS TOLL
- DeepCool Tesseract SW (fehér színű mutatós házikó, újszerű állapotban)
Állásajánlatok
Cég: Andrews IT Engineering Kft.
Város: Budapest
Cég: ICF Tech Hungary Kft.
Város: Budapest