Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • DeathAdder

  veterán

  Lovren egész meccsen jó volt, de már szinte számítani lehetett, hogy menetrendszerűen egyszer lekapcsol és csinál egy wtf-t. Minden meccsen ezt produkálja, klasszis cb lehetne, de így csak egy megbízhatatlan játékos, akin rengeteg meccs ment már el.

  Egyébként a bírók beszélgetése során azt sem értem hogy mi az, hogy "ha Lovren beleért a labdába, akkor Kane biztosan nem volt lesen?" Ez annyira homály, ezek ennyire nem vágják a játékszabályokat?
  Szabály szerint már az is les ha a támadó játékos a mozgásával zavarja a védőjátékost a labda megjátszásával. Egyértelműen Lovren menteni akart Kane elől, aki lesen állt. Ezzel így automatikusan aktívvá vált a les szabály szerint. Lovren védési kísérletet mutatott be ( igen az új szabálykönyv 2017 nyarától így rendelkezik), így nem ellenféltől kapott labdának minősül, hanem lesnek ( mintha a blokkról pattanna le a labda, vagy a kapus védett volna).

  Mindegy, tényleg nem a meccs kapcsán, meg nem hiszek a konteókban, hogy ezzel akarták szorosnak hagyni a top4-et meg faszom, de hogy lehetnek ennyire amatőrök a bírók ¯\_(ツ)_/¯

  You'll Never Walk Alone

Hozzászólok Aktív témák