Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • ZavaBalazs

  őstag

  egyre szemtelenebb lett, még odáig is elmerészkedett, hogy szabályosan szerelt. skandalum! :U
  Casemironak meg volt vagy 4-5 sárgalapos belépője, de hát Casemiro nem egy széttetkózott kakastaréjos sutyeráknak néz ki, hanem jóllakott óvodásnak, ergo ő biztos nem akart rosszat.

  L_YKing: te addig nem fogsz BL-t nézni, amíg nincs videóbíró, ugye? lehet csatlakozom hozzád, még egyszer nem vagyok hajlandó így felkúrni magamat. szerencsére a bundesben jövőre jön! :R igaz, a lest kihagyták belőle.

  [ Szerkesztve ]

  wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

 • Csápájev

  aktív tag

  Így van,ahogy írod, amíg nincs videóbíró,addig bele kell törődni,hogy nincs egyetlen olyan meccs sem,ami után ne lehetne a bírót hibáztatni, nem is kicsi hibák miatt. Egy sem!
  Emberek vagyunk, nem értem egyesek szerint hogy lehet számon kérni a bírókon olyan dolgokat,amiket fizikailag képtelenség 100%ig biztosan befújni.
  Ha annyi bíró lesz,ahány játékos,akkor is tévedni fognak.
  Kassaiék (ráadásul valószínűleg nem is ő,hanem a partjelzője) száz perc futás után benézett egy lest,ami kb egy tized másodpercig látszódott és rögtön fejét vennék.
  Sok szituáción még 25 kameraállás és számtalan lassítás után is vitatkozunk,mi értelme a bírókat ilyenkor anyázni?
  Van,mikor jogos, de ilyen esetekben szerintem nagyon nem.
  Videóbíró kéne már rég.

  O1G

 • viharhozo

  addikt

  Leirtam, mi allitok, Kassai teljesen kovetkezetlen volt. Ha befujta Robben eseset, akkor Casemiroet is be kellett volna. Illetve nem, mert ha befujta Robben buntijet, akkor az ot buktato Casemironak sarga jart volna, es mar akkor kiall. Vidalt elobb ki lehetett volna szorni, de azert az nonszensz, h kb. az egyetlen teljesen szabalyos szerelese utan allitja ki.

  Nem gondolom, h Kassai szandekosan a Realnak csalta a meccset, neki egyszeruen leteleme, h rola szoljon a merkozes. Az ilyeneket messzire el kene zavarni.

  Csápájev: Van,mikor jogos, de ilyen esetekben szerintem nagyon nem.

  Sztem ez pl. egy olyan meccs volt, ahol az osszes ketes iteletet latni lehetett. Nem tizcentis lest ker szamon senki, hanem kovetkezetesseget. A zsebembenyulokdehoppamegseallitomki az nem a videobiron mulik. Meg az se, amikor az alapvonalitol ket meterre kezzel ved a mezonyjatekos, de o nem latja meg (ez nem a tegnapi meccsen tortent).

  [ Szerkesztve ]

  Durvasága miatt töröltem - moderátor.

Hozzászólok Aktív témák