Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • salival

  aktív tag

  válasz DeathAdder #24705 üzenetére

  1. Hihetetlen hogy egy csapat ami 4-5 éve a legvonzóbb klubok közé tartozott most egyetlen sztárjátékos ígéretet nem tud leigazolni. Nem a pénzen van a gond, hanem az idecsábítással. Valljuk be ez 6-7-8 helyekkel nem fog működni.
  2. Nagyon remélem hogy az igazgatóságban fejek fognak hullani, miután a 3 nagy célpontot is elvesztette a csapat. (Mkhitaryan, Costa, Willian) Kell egy Levy szintű igazgatósági karakter, nem egy beszari Ayre.
  A Willian igazolás két részből is nagyon gáz. Mivel a Spurst kéne legyűrnünk a top4-ért ezért nagyon fontos lett volna hogy mi igazoljunk nagy nevet a helyettük, ne ők.
  3. Csak abban bízhatunk, hogy a klub talál más célpontokat, akár Coutinho/Studge szerű félig bukott tehetségeket, akik most a legnagyobb értékek között vannak
  4. A Realosok biztosra vehetik, hogy Bale oda megy, szimplán elkölti Levy előre az árát, így nem húzzák annyira le.
  5. In Brendan we trust. Egyetlen esélyünk.

  [ Szerkesztve ]

  YNWA

 • NyxNyxNyx

  addikt

  válasz DeathAdder #24705 üzenetére

  Na épségben visszaértem, próbálom elolvasni a történteket (itt tartok amire a válasz ment) és akkor már kommentálom is:

  barca0519951: Ne vicceljünk már, Kaká amilyen formát mutat a Realban, egy középcsapatban sem biztos, hogy kezdő lenne. Minden tisztelet neki, nagy játékos volt, most sem rossz, de nem az a szint amit elvárnak tőle. Modric ezzel szemben a csapat egyik legfontosabb láncszeme.

  Isco-t nagyon bírom, jól lát a pályán és minden megvan benne, hogy igazi klasszissá váljon, de nem kell elájulni a vasárnapi teljesítményétől. Nem mozgott jól a csapattal, sokat hibázott. Az tény, hogy neki köszönheti a 3 pontot a Real, de nem ez volt az a meccse ami alapján el kéne ájulni tőle. Nagy reményem a srác.

  DeathAdder: Siggy és Dempsey esetével nem tudok vitatkozni, de Willian iránt már régóta érdeklődik a Tottenham. Még mielőtt az Anzsi Macskajajba igazolt.

  Azért ha jönne Lamela és Willian is, minőségi romlás nem következne be Bale elvesztésével, ( hiányozni fog, mint ember és mint játékos).

  Kis érdekesség most olvastam Spurs blogon: "Ezen a nyáron elment játékosok heti 305 ezer fontot vettek fel a pénztárnál. Az újak 235-nel járnak.( pl. Soldado 85 Paulinnyó 60.)..." Ruscello

  Na de most látom, hogy megy a Tibszli - Tottenham EL selejtező meccs, majd folytatom később az építő jellegűnek szánt hozzászólásaimat :)

  [ Szerkesztve ]

  Comparison is the thief of joy.

Hozzászólok Aktív témák