Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Cartevo

  senior tag

  Ezért a City a fő bajnokesélyes, mert rajtatok nagyobb a nyomás.

  Mivel 1 százpontos év után elviselhető az ezüstérem, főként nagy helyi fölényben.

 • BenHans

  addikt

  Eleve nehéz lenne/ lehetetlen objektíven megítélni, hogy eddig melyik csapat volt minden idők legjobbja a PL-ben...
  De egy más szemszögből még azt is mondhatnánk, hogy az Arsenal veretlen menetelése a bajnoki címig, pont az Cityhez képest kevesebb szerzett pont miatt volt nagyobb durranás, mert talán átlagosan erősebb volt a PŁ, tehát nem volt a top5-től annyira leszakadva a 6.
  Ha összehasonlítod a 2003/04-es és 2017/18-as idény tabelláit, azt fogod észrevenni, hogy a közepén minden helyezés mellett több pont lesz az Arsenal bajnoki évében. Hiába van közelebb a megnyert meccsek számának tekintetében a másik két dobogós az Arsenalhoz, mint utóbb a City esetében, ha az Arsenal szezonjában a vereségek száma a 2. helyezettnél 7-tel(!) a 3.-nál pedig 9-cel több, míg a City szezonjában a 2-3. helyezettek egyaránt csak 5-tel többször mehettek le a pályáról pont nélkül, sőt, további érdekesség, hogy a 4. csak 3-mal többször veszített. Plusz a City bajnoki idényekor esett vissza az Arsenal és az akkori címvédő Chelsea teljesítménye is, nem véletlenül lettek oda-vissza leverve, míg az előző évben 1 győzelem 1 döntetlen és 2 vereség volt a mérlegük az említett két csapat ellen.

  [ Szerkesztve ]

  "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "Still I Rise"

Hozzászólok Aktív témák