Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #97864 üzenetére

    "Ancelotti egy zseniális edző"

    Jó hogy írod, én is így gondolom. Meg úgy általában az olasz edzők elég jók.
    Antonio Conte, Eusebio Di Francesco és Allegri is az új generáció tagjai, (az első kettő egyidős) és nem véletlen hogy ott vannak ahol. EDF neve a Juventusszal is szóba került, az egyik legjobb "fiatal" olasz edzőnek tartják.

    De vissza Carlóhoz. Egyre többet olvasom, hogy a Bayernesek őt hibáztatják mindenért.
    Ő miatta született a Lewa hiszti, a Müller féle kifakadás és a Ribery mezdobálás is szerintük.
    Gondolom hallottál ezekről.
    Ha nyernek, akkor persze szót sem érdemel, mert ez a csapat képessége, ha veszítenek pl a Hoffenheim ellen, akkor az Carlo hibája, mert nem látják mit akar játszani a csapat. Guardiola is problémás volt, most ő is. Egyesek szerint már a vezetőségnek kellett rászólnia hogy ne játszasson 4-3-3-at, mert ide 4-2-3-1-kell mint Heynckes-nél. Igaz ami igaz, az csúcsfoci volt.
    Biztos ő kérte Neuert is hogy kapjon kettőt a rövidbe, meg hogy a védők úgy mozogjanak mint akik jól bezabáltak meccs előtt 5 méterről figyelve a támadót. :U

    Egyesek egyenesen ott tartanak, hogy Ancelotti nem való ide, ide német edző kell és James is kevés pedig ő akarta. Robben, Neuer, Hummels, Müller és Ribery a szent tehenek kb.
    Szerintük egy német mini válogatott kell, ha arab, ha török ha afro azaz újnémet. Kár, hogy közben a top riválisok hazájuk legjobbjait és/vagy európai topjátékosokat vesznek, ezzel kb mini világválogatottat alkotva.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák