Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz BenHans #97254 üzenetére

    Nem tudom csinál-e más csapat ilyet, elég jól követem a futballt, de hasonlóról nem tudok.

    Konkrétan a Soton mint gúnynevén a Liverpool fiókcsapata úgy kiakadt idén nyáron hogy megint akarják egy játékosukat (és a játékos megkeresése a LFC részéről valóban támadható volt), hogy bapanaszolták az FA-nél, akik egy hosszabb transfer bant osztottak ki rájuk kishíján, de a két klub végül megegyezett, megvolt a hivatalos bocsánatkérés és a Soton végül nem tett feljelentést. És ez csak egy piti dolog volt ahhoz képes amit a barsza csinál, ott ugyanis a tárgyalásokat a LFC (valóban) nem a megfelelő sorrendbe csinálta és a Soton berágott.

    A LFC azért kapott 3 év transfer bant az ifik igazolására, mert a Stoke berágott rájuk hogy egy játékosukat nem igazolták le az előzetes ígéretek után..

    Ehhez képest a barsza nagyon bátor (nem tudom vágjátok-e, nagy vonalakban asszem beírtam mindent a nyár folyamán, de nem mindent), mert akadémia már sehol és ha megint kapnának egy transfer bant akkor nagyon megszívhatják. Engem speciel nagyon meglep, hogy ezt ilyen bátran csinálják következmények nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák