Új hozzászólás Aktív témák

  • Én egyébként örülök ennek a kivásárlásnak, ráfér már ez a Barcára, hogy helyre tegyék őket, túl van ajnározva a csapat, meg Messi is, alig várom, hogy (ha nem a 'poollal kerülnek össze, akkor) a PSG-vel megint toljanak egy rangadót, amin a PSG megint simán elgyepálja őket, és Neymar megmutatja nekik, hogy többet érdemel annál, hogy Messi árnyékában legyen. Azon a bizonyos idei párharcon is a bírón kívül ő mentette meg a Barca seggét a meccs végén a szép szabadrúgásával és a zseniális gólpasszával a legutolsó pillanatban, megint nem Messi. És most meg elhozzák onnan azt, aki kiejtette őket. :DDD

    A nyikhaj sok gólt lő, de kiscsapatok ellen gyűjti össze, mert vele lövetnek mindent. De én a BL-t nézem inkább, és évek óta Neymar juttatja tovább leginkább a csapatot a BL-ben, Messi a lófaszba sincs a kieséses szakaszban, az igazán fontos meccseken, akárcsak az argentin válogatottban sem. (van valami rekordja, hogy hány éve nem talált már be nemzetközi kupán a kieséses rendszerben a csoportkörök után).

    Messinek egyetlen komoly villanása volt az elmúlt kb 5 évben a BL kieséses szakaszában, az az, amikor elfektette Boatenget és Neuer felett elemelte. Az szép volt. Csak ennél sokan, sokkal többet mutatnak fel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák