Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Mióta Totti az AS Roma játékosa, a Palermo együttese az 55. edzőjét fogyasztja... :D

    Hát eljött ez a nap is. Sosem vártam, és még most sem tudom hogyan lesz a foci nélküle.
    Az utóbbi időben már nem játszott sokat, de jó érzés volt tudni, ha beáll láthatom ahogy "felrobban" a stadion, ahogy az ellenfél is neki tapsol, pár gyönyörű megoldást...
    Nekem a labdát csak édesanyám adhatta a kezembe, és köszönöm hogy megtette. Így hát kisgyerekként kellett választani valakit akivel azonosulni tudsz, egy csapatot, egy érzést egy mintát... Hát nekem Ő volt az, és a csapat amit Ő imád azt imádom én is, Rómát és Olaszországot természetesen.
    Mindig szerettem labdázni, de miatta töltöttem nyarakat és iskola után délutánokat az utcán vagy a betonpályán akár szakadó esőben is. Amikor nem mehettem ki, krétával rajzoltam a falra köröket és az ő mozgását utánozva próbáltam tudatosan beletalálni mindbe. Órákon át nyomtam, sikerülnie kellett, a szomszédok is tudnának mesélni... :DDD Az iskolai könyvtárban betárcsázós nettel néztem a videókat, fél óra alatt 3 percet. :))
    Hát most is nézem, és foci közben a mai napig óriási érzés mikor úgy tudok passzolni vagy gólt lőni, hogy arról egyből az ő egyik meccse jut eszembe. A társak már tudják, hogy pl két ember közt mindig jöhet egy hátrasarkazott labda, jobbal ballal egy perdítés vagy egy finom emelés.

    Sok rossz pillanatban segített Totti és a csapat... Bár sokszor mondom, Róma szurkolónak lenni rohadt egészségtelen. Itt nincs 1-0-ás stabilan lehozott kockázatmentes unalmas meccs.
    Azt mondják rengeteg férfi kap szívrohamot szurkolás közben, hát akkor az én fajtám fokozottan veszélyeztetett. :D

    Sajnos nem láttam még élőben, nem voltam részese a Sud gyönyörűségének, és amikor olyan közel volt és kint voltam az Ausztria ellen, ott is elkerültük egymást. Persze hatalmas élmény volt így is, el sem tudom képzelni mi lenne velem a kanyarban. :B Most is keresztül húzta a sors a tervet, de jobb hogy így alakult, nem tudtam volna nyugodt szívvel elmenni, a családom a legfontosabb...
    Talán a búcsúmeccs, amit pedzegetnek nyárra, az összejön.

    Sok játékost szerettem és szeretek, de Totti csak egy van.
    C'e solo un Capitano! A futball és nekem még több...
    Viszlát Kapitány! Mindörökké Róma!
    Köszönöm! [link] [link]

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák