Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #93932 üzenetére

    Nainggolan: "Juve fans have a real issue with me, they chant that I'm a piece of s***, well this piece of s*** scored against you."

    És az a gólöröm...

    Amúgy többnyire egyetértünk.

    Remélem emlékszik a nem egész fél éves nyilatkozatára, miszerint nem tudna már hova tovább javítani az életminőségén, mindene megvan anyagilag így is. Azt ígérte az édesanyjának mielőtt elhunyt (aki amúgy egyedül nevelte őket mert az apja lelépett), hogy vigyáz a családjára, és megteremti a megfelelő életszínvonalat. Megtette, a nővérével ott van a boltjuk Rómában. Emellett a párja is itt dolgozik.
    Azt mondta imádja a napsütést, a tengerpartot, a házát, a csapat pedig a családjává vált...
    Van egy batár luxusterepjárója, de a szűk utcák és a párja miatt vett egy smartot is. :D
    Azt mondta nem gondolta volna, hogy eddig eljuthat, és nem hiszi hogy ennél többre van szüksége mert megbecsüli és elégedett azzal amit elért anyagilag és hogy ilyen fontos a szurkolóknak ahol De Rossi és Totti nevei fémjelzik a csapatot.
    Talán infantilis, talán nem, de bízom benne hogy tényleg kötődik érzelmileg is ide. Ha csak fele annyira mint én kötődöm a csapathoz már jó. :)

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák