Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz forceberg #93276 üzenetére

    Ebből csak az jön le, hogy nem követed a játékát...
    Soha nem játszik alattomosan. Kemény, egy harcos, és igen, szívből játszik, de Skrtel, régi Pepe, Costa stb féle megmozdulásai soha nincsenek. Így tegnapi Ramos módra sem láttam pánikszerűen minden mindegy alapon elszállni, csak mert elment a támadó vagy sunyin elhelyezni egy könyököst. Fejben és taktikailag sokkal jobban ott van mint a hozzá hasonló Vidal.
    Ezek szerint Chiellini-ék is brutális alattomos játékosok mert nem kérdeznek és nem finomkodnak...

    Mattiello esetét szokás ilyenkor felemlegetni, hogy milyen horror sérülést okozott. De ott tisztán látszik, hogy szabad labdára mennek, ártatlan szituáció szerencsétlen végkimenetellel. A szerencsétlenül járt srác is futtából nyújtott lábbal "repül" Ninja meg nem pont szemből csúszik, így beszorult a lába Radja lába alá a stopli letapadt a lendület meg tovább vitte. Pontosan látszik, kb 10-20 centi döntött arról, hogy nem Nainggolan lába tört el mert nyújtott lábbal talppal beleáll... Szerencsétlen eset.

    Lehet favágózni mindenkit, csak butaság. Nem lehet mindenki madárcsontú levegőben úszó balerina.
    Hozzáteszem a legalattomosabb megmozdulások közé kell sorolni a színészkedést is.
    Bármelyik tisztának minősülő becsúszás érhet véget komoly sérüléssel, akkor tiltsák be a csúszást...
    (Ezt úgy írom, hogy tudom milyen magamban a gondviselésnek megköszönni hogy ép maradt a lábam, "szabályos" kontakt után is.)

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák