Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz NyxNyxNyx #90279 üzenetére

    A Liverpoolban meg ott van Lucas, aki szinte garancia katasztrófára, nekünk is hiányzik Lovren. De ebben a naptári évben ez az első meccs, hogy a csapat nem rosszabb körülmények közt áll fel, mint az ellenfele. Idén a 'pool játszotta eddig messze a legtöbb meccset, fáradtak voltak, rengeteg volt a sérült, kulcsjátékosok hiányoztak, a sérültek visszatérése meg olyan volt, hogy még nem voltak megfelelő fizikális állapotban, és így kellett a csapatnak letolni heti két meccset. Meg lehet figyelni, hogy sosem szidtam a taktikát, meg azt, hogy ez a 'pool most kipukkadt meg ilyenek, mert tudtam, hogy a rossz sorozatnak csak az az oka, hogy minden egyes 2017-ben játszódó meccsen a 'poolnak halmozottan hátrányosabb körülmények között kellett kiállnia az ellenfeléhez képest.

    Ez a mostani meccs idén az első meccs, hogy a csapatban nincs több hiányzó kulcsember és ugyanannyi ideje volt pihenni illetve felkészülni a meccsre, mint ellenfelének. És amikor a két csapat egyenlő feltételekkel áll ki, ilyenkor már nagyon kijön, hogy a két csapat közül ebben a szezonban melyik az egyértelműen jobb.

    A továbbiak során (ha nem sérül le megint valami kulcsjátékos, stb...) én arra számítok, hogy visszatér a csapat őszi formája, amikor mindenkinél jobbak voltak a bajnokságban, és a második-harmadik hely még meglehet (balszerencséktől függően).

    Nem véletlen tippeltem mára sima győzelmet, múlt héten meg vereséget úgy, hogy ugyanúgy ott van a fogalmatlan Lucas.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák