Új hozzászólás Aktív témák

  • NyxNyxNyx

    addikt

    válasz venember83 #89542 üzenetére

    Speaking to the BBC after the 2-0 FA Cup victory over Aston Villa, Pochettino was asked of the Catalan club’s reported interest in him.

    He replied that he was “born with a bull in his arm” – a reference to his history with bitter rivals Espanyol, for whom he played before becoming their manager.

    Nagyon remélem, hogy marad még pár szezont. Nyilatkozatai úgy általában véve is azt sugallják, hogy még a Tottenham-mel tervez és, hogy a giga cluboktól folyamatosan jönnek ajánlatok, fiatal még, nem kell rohannia. Ha valami csoda folytán megnyernénk a bajnokságot, akkor viszont elkezdenék aggódni.
    Itt azt igazol, akit szeretne, bízik benne az egész vezetőség és mindenki, aki a Spurs sikerét kívánja. Szurkolóként ennyire még nem bíztam managerben, és ezzel szerintem legtöbben így vagyunk. Mikor megérkezett kidobta a nem küzdő embereket a csapatból és az akkor semmilyen, de motivált játékosokból top játékost csinált (pl. Danny Rose). És még az igazolásai is ülnek, Alli, Dier 5-5 millióért brutál jó. Reggeltől estig dolgozik, tudja hogy kell nyilatkozni, keményített az edzéseken, még az étrendet is megszabja. Fiatal játékosokra épít, nagyban gondolkozik, nekem a tökéletes manager.
    Már-már túl szép, hogy igaz legyen, egyszer úgyis elviszi valami gigász klub, de szerintem még nem idén. Addig is kiélvezem a szituációt.

    Azt az edzőt viszont nem irigylem, aki utána jön a Spurshöz.

    "I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

Új hozzászólás Aktív témák