Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Citroware #89146 üzenetére

    Egyértelműen az ideit választanám.

    BR játékstílusa mindig is alkalmazkodott a kerethez. És akkor volt egy top1 csatár akire az egész csapatot építette, megtoldva egy sérülésmentes Stuval Coutinhoval és Sterlinggel.

    Most meg van egy erős perspektíva a klubnál, ami egyáltalán nem egyénfüggő, illetve van egy stílus amihez a játékosok, az utánpótlás alkalmazkodnak, és az igazolások is csak és kizárólag rendszerbe illők. (ezért nem értették sokan hogy miért kellett eladni az idősödő de már szinte klublegendának számító kispadot melegítő Skrtelt, és lecserélni egy szintén öreg bundesliga kiscsapatból érkező észt Klavanra hogy a kispadon üljön, vagy Allent Wijnaldumra cserélni pl. pedig teljesen egyértelmű volt)

    Így van ez már hosszú ideje pl. a Spursnél is, de mondhatnám a bárszát is aki már a 60as években elkezdte a holland iskolára épülő futballt.

    A játék most nem az egyénekről szól mint Torres-Gerrard vagy Suárez-Stu-Cou-Sterling idejében. Szinte bárki képes helyzetbe kerülni, gólokat szerezni, és látható hogy Coutinho nélkül sem dőlt össze a világ, ugyanúgy képes volt kiszakadni a gólzsák és a játékstílus nem változott, és nem is fog bárki is dőljön ki.

    A változás az lett ami kloppra eddig nem volt jellemező hogy teljesen más focit tol a kiscsapatok és a nagyok ellen, de alkalmazkodnia kellett a PL-hez ahogyan Guardiola is próbálja teszi és Conte nál is le fog szállni a rózsaszín köd, kérdés akkor is makacsul ragaszkodni fog-e a sajátjához vagy akarni fog alkalmazkodni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák