Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz KisTücsök #88977 üzenetére

    Mert ha esélye van a PL-re akkor vagy ellúzerkedi, vagy csak simán van egy másik csapat aki még a saját erején is túl teljesít (idén úgy tűnik cselzi, 13ban sziti illetve szlippidzsí, 09ben junájtid)

    Másfelől a statisztikák rabja vagyok: már 10 éve mindig az a bajnok aki karácsonykor vezet (kivéve a liverpoolt 2x is természetesen), illetve a PL történelmében olyan még nem fordult elő hogy egy csapat akinek legalább 43 pontja lett volna karácsonykor az ne nyerte volna meg a bajnokságot.

    Ha a poolt kivesszük akkor meg nincs is igazán kihívója, mencseszter még nem az igazi, és az arzenál is mindig szeszélyes. Azt mondják hogy Conte makacsul ragaszkodik az elképzeléseihez és ha kiismerik majd (mert előbb utóbb ki fogják), akkor abból lehetnek még bonyodalmak, de ezt jövőre tudom legfeljebb elképzelni, illetve akkor már BL is lesz.

    Előbb utóbb a sziti is jobb lesz, divat Pepet szidni 4 hónap után, de akkor is a világ talán legjobb edzője/menedzsere, és garant hogy idén is el fognak tapsolni legalább 250 milliót nettóban.
    A junájtidet sem írom le hosszabb távon, illetve nem is írtam le soha amióta fél európát felvásárolták csak idő kérdése hogy Mou -vagy bárki- mikor tudja összeilleszteni a kirakós darabjait. Ilyen keretből egy óvodás is kifőzne előbb utóbb valamit, nemhogy Mou.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák