Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #88444 üzenetére

    Megtehették, biztos csoportelsőként, "gyenge" csoport ide vagy oda. :K A City skalp meg kell, na... :D
    Ez a BL nekik egy jutalomjáték a tavalyi csoda után, és anyagilag sem esik rosszul. Ezért is, meg a több front melletti top4-es helyezés irreális mivolta miatt akarnak most mindent kihozni a BL-ből, úgy hogy nem esnek ki a PL-ből.
    Sajnos nem elég ez a keret a több fronton való helytálláshoz. Ha nem lenne BL, szerintem ott lennének, na nem hiszem hogy a top 3-ban, de kb a United mellett.

    Ebben az évben viszont erősödhetnek még ha év végén távozik is Mahrez meg még valaki, mert BL pénz + Mahrez sem lesz két forint a vevőnek. Ha okosan gazdálkodnak, jövőre megint a BL-t, de minimum EL-t érő helyezés lehet a cél, újra egy fronton harcolva...

    Mi lesz itt ha megkapják a Benfica-t vagy a Leverkusen-t ami ellen reális esély van továbbjutni és sikerül is?

    -----------------

    Valaki világosítson már fel, hogy mégis hogy lesz ez a BL változás.
    Az hogy a top 4 bajnokság 4 csapatot indíthat főtáblán az megvan...
    De mi ez a kiemelés a múlt alapján? Ez miben nyilvánul meg? Könnyebb sorsolást kaphatnak a kalapbeosztás szerint? Zavaros nekem kicsit.

    Köszi :R

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák