Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz KisTücsök #86490 üzenetére

    nem is találgattam :DDD
    Ne is koptasd feleslegesen, ráér majd akkor amikor megint lesz egy szar meccse a cselzinek :)

    De értem tökéletesen, de ne hidd azt hogy Te a világ másik végében egy fotelból jobban tudod mint egy Conte hogy ki kell és ki nem kell a kezdőbe :R
    Contetól meg mindenki csodát vár egy teljesen összezuhant csapatot vett át, és nem hogy a közeget de még a nyelvet sem tudja rendesen beszélni, ami komoly akadályokba ütközhet a kezdetekben, amikor pontos utasításokról van szó. Persze könnyű ezt annak megítélni aki megszokta a jót és azelőtt a csapata minden második meccsen kapott egy gólt..
    Conte letett már egyet s mást az asztalra hogy lehessen hinni benne, Kloppot is mindenki ekézte amikor a PL-be átvett egy nem rossz nevekből álló de szar csapatot, ott is sokan a csodát várták azonnal.

    de nem is tudom minek tépem itt a klaviatúrát, részemről téma lezárva. Felőlem lehet szar a keret, meg fatökű a Cahill majd vesz abra papa másikat de olyat ne állíts hogy fogalmam nincs mit kellett végigszenvedned, mert én hasonló csak még százszor szarabb szenvedést nézek már lassan 20 éve egykét rövid periódust leszámítva..

Új hozzászólás Aktív témák