Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz L_YKing #86344 üzenetére

    Nekik a PL egyértelműen rangosabb mint a BL, nektek itt meg nem, mert sokkal érdekesebb kirakatcsapatok egymás elleni meccseit nézni mint valami porbafingó angol/spanyol/német kiscsapatét.

    Ez távol kellene hogy álljon a vita tárgyától annyira egyértelmű. Menj ki és kérdezz meg bármilyen igazi top angol csapat szurkolót. Még a fiszfasz hazai kupákat és többre tartják, nagyon nem is tetszik nekik amikor a nagycsapatok látványosan beleszarnak, de beleszarnak mert lófasz pénzt nem kapnak érte.

    Az hogy a távoli divatszurkolók, meg a tüsihajú faragó ricsiék mit gondolnak tökéletesen irreleváns.

    xsanyival sem értek most egyet, majd ha a sziti agyonnyeri a PL-t minden évben úgy mint pep a barsza bayernnel.. és akkor ha mindeközben BL-ben rendre leszerepelnek akkor már lehet a tettek mezejére lépni. De Pep-et ismerve nem fog beleszarni a BL-be, ebben biztos vagyok, és Conte sem, és Klopp sem fog ha ott lesz egyszer.
    Pep sem azért ment hogy BL-t nyenjen, Pep a Bayernbe ment azért, de az érthető is.

    Sajnos ez a rohadt pénz mindent elbasz, pedig jó volna hogyha megint tudnának küzdeni az angol csapatok kard ki kart a BL-ben is a legjobbak ellen, és ezek az edzők által szerintem ez meg is fog valósulni a közeljövőben :R

Új hozzászólás Aktív témák