Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz KisTücsök #86270 üzenetére

    Contet ismerve tuti hosszú éjszakákon át készült a meccsre és elemezte a pool játékát, de pár meccs óta kloppék is átálltak a 433-ra mint fentebb írtam, egy sokkal eredményesebb, labdabiztosabb, hátul biztonságosabb játékra, meg valószínűleg a hét folyamán klopp se malmozással töltötte az idejét :)

    És a védekezés is igen innovatív és okos volt, Costa és Hazard potenciális veszélyei miatt inkább tömörült a védekezés középre és halfspacere, és feladták a széleket amolyan simeonesen ezzel kiszorítva minden támadást a szélre, vagyis a pálya stratégiailag leges legértéktelenebb részére. Ezzel nagyon megfogták a cselzit, pedig úgy tűnt a poolnál a végére már erősen elfogyott a kráft.

    Atma védekezés a margit ellen, a széleket teljesen feladta Simeone.. okos!

    Amit a Juves kolléga írt még régebben Conteról, hogy makacsul ragaszkodik elképzeléseihez lehet előbb utóbb meglesz a gyümölcse, de hátrányai is lehetnek, és hát Abra papa nem túl türelmes. (Kloppnál ugyanúgy megvannak a negatívumok, csak máshol, de egyelőre úgy néz ki tanul belőle -kopp-kopp-)

    Én nem értek a cselzihez, de gondolom Conte játékának ellentmondott volna ha egy szűrő helyett a sokból Fabreval tolja végig a meccset offenzívebb felfogásban, miközben átjáróház lett volna a KP és ez a veszély akkor is fennállt volna ha fél órára hozza be, nem pedig 8 percre. Talán Conte bízott benne hogy így is feljönnek X-re...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák