Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz DeathAdder #85861 üzenetére

    Nem Benítezt okoltam, hanem a vezetőséget, mert ők kényszerítették arra.

    És egyébként meg az Arsenal ugyanúgy stadiont törlesztett és biztos vagyok benne, hogy azokban az években sem volt negatívabb a játékos vásárlás és eladás különbségük, szóval az is elgondolkodtató, hogy akkor miért is gazdagabb csapat egyáltalán az Arsenal. Wenger csak jobban csinált valamit, de hogy pénzesebbeknek tekintsük őket, mint a 'poolt, azt szerintem nem kéne. Egyedül a Chelsea-be jött nagy pénz meg a City-be, a MU-ban meg alapból volt a nagy sikerek miatt. A többi már magától alakul. Ha a 'pool 2009 óta (az utolsó igazán jó évünk) is folyamatosan a BL-ben lenne, akkor talán gazdagabb csapat lenne, mint az Arsenal. Szóval nem azért vagyunk lemaradva az Arsenaltól, mert kevesebb a pénz, hanem azért kevesebb a pénz, mert 2009 óta nem olyan sikerek jöttek, mint ami kellett volna.

    Meg ez is, hogy csődközelben voltunk... 2005 és 2009 között a BL-ben talán nem volt csapat a 4 év alatt, amelyik ennyi sikert elért, 2 döntő, stb. Majdnem sikerült megnyerni a PL-t. Aki ilyen sikerek ellenére sem jön ki jól pénzügyileg, hogy el kell adni ennyi jó év után is a kulcsjátékosokat, az nagyon pancser.

    Előbb sikerek ellenére sem volt pénz, most meg azért nincs siker, mert nincs pénz, de amennyi van, még ahhoz képest is alulteljesítettek eddig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák