Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz venember83 #85600 üzenetére

    " A PL-csapatok kiesése a BL-ből az angol bajnokság erősségét mutatja, hiszen kell a tartalékolás az angol bajnokságban való bizonyításra.

    DE

    A Serie A-csapatok kiesése a BL-ből az olasz bajnokság gyengeségét mutatja, hisz nem voltak elég jók a továbbjutáshoz. "

    Nem állítom hogy a Roma gyenge csapat, vagy minősítem az olasz bajnokságot, mert ugyan nem éli fénykorát, de attól még TOP bajnokság. DE Igen sok különbség van aközött amit leírtál. BL kvalifikációért alapból kapsz egy 60 milliót, ha pedig kizúgsz a selejtezőbe akkor legfeljebb sérültekkel leszel gazdagabb.
    Általában az Arsenal és idén a Sziti és vérkomolyan vette a BL selejtezőt, mert annak kvalifikációja nagyban meghatározza hogy meddig nyújtózkodhatnak, márpedig egy Arsenal esetében ez kötelező volt minden évben hogy ne nyíljon még nagyobbra az olló köztük és az olajpénzből finanszírozott csapatok valamint a manu mögött :)
    Megnyerni meg úgysincs esélyük, és nem is hozna a konyhára ha azt megkockáztatnák a jövő évi BL indulás kárára. Persze hogy megakarja minden angol résztvevő nyerni a BL-t, ki ne akarná? :) Csak mindennek megvan az ára és a prioritása :K magyarul nem mindenáron.

    Régen más volt a helyzet amikor PL-ben volt a négy nagy, ahol csak a sorrend volt kérdéses a bajnokságban, és nem volt kétség bármilyen gyatrán szerepelnek is hogy be a 4-ben végezzenek, így aztán lehetett tolni All In -t a BL-ben :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák